Επιχειρήσεις

Aria Hotels: Συνεχίζει τις επενδύσεις στη Σύρο-Στοχεύει σε έναν ολιστικό πόλο τουριστικών υπηρεσιών

O CEO της Aria Hotels, Μάκης Πανταζάτος

Μεγάλο ενδιαφέρον για τα καταλύματα της εταιρείας από επισκέπτες από τις ΗΠΑ

Το νησί της Σύρου έχει μπει στο στόχαστρο της αλυσίδας ξενοδοχείων Aria Hotels, καθώς συνεχίζει τις επενδύσεις εκεί, ανοίγοντας και άλλα καταλύματα, παράλληλα με το κατάστημα υγιεινών ειδών διατροφής που εγκαινίασε πριν από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες του financialreport.gr, ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου, τη λειτουργία του το boutique hotel με την επωνυμία Skylight. To ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ερμούπολη, κοντά στο ιστορικό λιμάνι της Σύρου και τα γραφικά σοκάκια της και είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.

Πρόκειται για το δεύτερο ξενοδοχείο στο νησί της Σύρου, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία. Το πρώτο είναι το villa Selena.

Εξάλλου, η εταιρεία διαθέτει στο νησί και κατάστημα βιολογικών προϊόντων με τίτλο Avocado Natural Selection, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2023, στοχεύοντας στους καταναλωτές, Έλληνες και ξένους που επιθυμούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από όλη τη χώρα.

Έμφαση και στο τουριστικό προϊόν της Αθήνας

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Απριλίου, η εταιρεία προχώρησε σε ένα ακόμα άνοιγμα ξενοδοχείου, αυτή τη φορά στην Αθήνα, έναν προορισμό στον οποίο ο ξενοδοχειακός βραχίονας της Libra Group πιστεύει πολύ.

Πρόκειται για το πολυτελές κατάλυμα La Divina, το οποίο έχει πάρει έμπνευση από την διάσημη Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας και έχει κατασκευαστεί εκ βάθρων στο χώρο όπου για δεκαετίες στεγάζονταν το ωδείο Athenaum στην περιοχή του Θησείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του financialreport.gr, ήδη υπάρχουν αρκετές κρατήσεις για τις επόμενες εβδομάδες, κυρίως από το εξωτερικό και ιδίως από επισκέπτες από τις ΗΠΑ, που κλείνουν ολιγοήμερες διαμονές στην Αθήνα, πριν την μετάβασή τους στα νησιά.

Στην παρούσα φάση, η εταιρεία διαθέτει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά, ενώ αναμένονται μέχρι το τέλος του 2024 και κάποιες ακόμα ανακοινώσεις για νέες συμφωνίες στην Ελλάδα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu