Λόγω εργασιών από το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουνίου έως το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου 2024
Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) προς Ραφήνα/Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 29/06 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 30/06, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού μέσω της εισόδου Αγίας Παρασκευής στην κατεύθυνση προς Αθήνα-Κέντρο και κατόπιν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Χολαργό/Αγ. Παρασκευή (Κόμβος Υ3), να κάνουν αναστροφή και να εισέλθουν μέσω των διοδίων Δημοκρίτου, στο ρεύμα προς Ραφήνα/Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κύκνος: Νέα ρομποτική επένδυση στη μονάδα της Ηλείας με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας
- Ανοδος στις τιμές του πετρελαίου λόγω των νέων συγκρούσεων ΗΠΑ και Ιράν
- Κατρακυλά ο χρυσός ενόψει Fed και εντάσεων στον Κόλπο
- Νευρικότητα στις ασιατικές αγορές παρά την εκτόνωση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Βήματα αποκλιμάκωσης μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν με τη συμφωνία στον Λίβανο να κλυδωνίζεται
- Γευσήνους: Αναδιάρθρωση 111,9 εκατ. ευρώ με νέα holding και τέσσερις εταιρείες κάτω από την ίδια «ομπρέλα»
- Star Channel: Μικρότερες ζημιές, υψηλός δανεισμός και η στρατηγική θέση Βαρδινογιάννη στα media
- FREE NOW: Νέα αύξηση κεφαλαίου 9,38 εκατ. ευρώ με συμψηφισμό χρέους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








