Ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο κατηγορούμενος, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα
Αύριο, Τρίτη (03.12) αναμένεται να απολογηθεί, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση και το βιασμό των παιδιών του.
Ο ανακριτής θα μεταβεί στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβει την απολογία του αστυνομικού, μετά τις καταγγελίες της συζύγου και συναδέλφου του για όσα βίωναν τα παιδιά τους τα τελευταία χρόνια, μέσα στο σπίτι τους. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για αυτό παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο.
Ο αστυνομικός κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος, ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης.
Οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου: Ολική ανατροπή με νικητή τον Ερχιουρμάν
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Τράπεζα Χανίων
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα
- Οι Χούθι κρατούν 20 εργαζομένους του ΟΗΕ
- Ληστεία στο Λούβρο: Τι έκλεψαν, πως έδρασαν οι δράστες
- Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει μηδενικό ΦΠΑ στους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών
- Ρωσία: Tο τεράστιο εργοστάσιο ανέστειλε την εισαγωγή φυσικού αερίου από το Καζακστάν μετά την επίθεση με ουκρανικό drone
- Δίωξη στον πρόεδρο του Ατρομήτου, Βασίλη Μπέτση
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις