Η CVC δεν είχε χρηματοοικονομικό σύμβουλο στη συναλλαγή
Η PureHealth του Άμπου Ντάμπι ανακοίνωσε την απόκτηση του 60% του Hellenic Healthcare Group από την CVC και τη Διοίκηση, σε μια συναλλαγή ύψους 2,2 δισ. ευρώ, ενισχύοντας τις προσπάθειες του εμιράτου να επεκταθεί στον κλάδο και να διαφοροποιήσει την οικονομία του από το πετρέλαιο.
Η Bank of America ενήργησε ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της PureHealth, ενώ η CVC δεν είχε χρηματοοικονομικό σύμβουλο στη συναλλαγή.
Στην Hellenic Healthcare Group ανήκουν τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic στην Κρήτη, City Hospital στην Καλαμάτα, Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Αρεταίειο στην Κύπρο.
Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, Πlaton Δiagnosis, Πρόγνωσις και Δημόκριτος, το Homecare κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας, Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, τη Μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής Υγεία IVF Εμβρυογένεσις, την Y-Logimed και τη GMP με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την εταιρία Business Care με υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συμπλοκή Παλαιστίνιων και Ισραηλινών στην Ερμού – Ένας τραυματίας
- NBA: Στα 140 δισ. δολάρια η αξία των ομάδων – Ποια είναι η «πολυτιμότερη»
- Επιδείνωσης καιρού: Μηνύματα 112 σε Ιθάκη, Λευκάδα, Κεφαλονιά Ζάκυνθο, Δυτική και τη Νότια Πελοπόννησο
- Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας: Νέα μη εκτελεστική πρόεδρος η Θεοδώρα Ρήγα
- Σερβία: Ξανά χιλιάδες φοιτητές και πολίτες στους δρόμους για πολύνεκρο δυστύχημα σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Porsche: Βγαίνει από την… πρίζα και επιστρέφει στους συμβατικούς κινητήρες
- Γερμανικές εκλογές: Υπάρχει κίνδυνος χειραγώγησης;
- Μπάφετ: Προχώρησε σε επιθετικές πωλήσεις μετοχών των Citigroup και BofA
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις