Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Μπουτάρης στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα της εταιρίας στη Στενήμαχο Νάουσας.
_x000D_
Στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση και την τυχόν Επαναληπτική αυτής θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:
_x000D_
Θέματα ημερήσιας διάταξης
_x000D_
- _x000D_
- Έγκριση της από 28.03.2022 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού – συμφωνίας εξυγίανσης με μεταβίβαση επιχείρησης με πιστωτές αυτής και παροχή πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο για την κατάθεση Αίτησης Άμεσης Επικύρωσης αυτού στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Βέροιας (Εκούσια Δικαιοδοσία) (κατ’ άρθρα 31 επ. ν. 4738/2020, ως αυτός ισχύει τροποποιηθείς), έγκριση του περιεχομένου της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας με την επωνυμία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” κατά τα ως άνω άρθρα και όλων των υλικών πράξεων και νομικών ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και σήμερα από το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι την οριστικοποίηση του κειμένου των ως άνω συμφωνιών εξυγίανσης.
- Παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για την υπογραφή όλων των συμβάσεων και τη διενέργεια όλων εν γένει των υλικών πράξεων και νομικών ενεργειών σε εκτέλεση της υπογραφείσας την 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της Εταιρείας καθώς και της από 30.03.2022 Συμφωνίας Εξυγίανσης της εταιρείας με την επωνυμία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Σύμφωνα με την ίδια ως άνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, προσκαλούνται επιπροσθέτως οι κ.κ. μέτοχοι της εταιρίας σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτίας σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 27 Απριλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. στον ίδιο ως άνω χώρο, ήτοι την έδρα της Εταιρίας. Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 130 του Ν. 4548/2018.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








