Ο κλάδος σωλήνων χάλυβά της Σωληνουργείας Κορίνθου υπέγραψε τρεις συμβάσεις με την Subsea 7 για έργα της Aker BP
Η Σωληνουργεία Κορίνθου αναλαμβάνει τρία υποθαλάσσια έργα της Aker BP στη Βόρεια Θάλασσα Η Cenergy Holdings ανακοινώνει ότι η Σωληνουργεία Κορίνθου, ο κλάδος σωλήνων χάλυβά της, υπέγραψε τρεις συμβάσεις με την Subsea 7 για έργα της Aker BP.
Συγκεκριμένα, μια σύμβαση για την προμήθεια 103χλμ. σωλήνων χάλυβα 23 και 26 ιντσών, ευθείας ραφής βυθισμένου τόξου (LSAW) για το έργο ανάπτυξης πεδίου Yggdrasil και δύο ακόμα, μία 58χλμ. για σωλήνες χάλυβα υψηλής συχνότητας (HFW) 18 ιντσών για το δορυφορικό έργο Skarv Satellite (SSP) και μια 17χλμ. και 14 ιντσών HFW για το έργο Hanz gas field discovery:
- Το έργο ανάπτυξης πεδίου Yggdrasil βρίσκεται μεταξύ της περιοχής Alvheim και Oseberg στη Βόρεια Θάλασσα.
- Τρεις υποθαλάσσιες διασυνδέσεις στην περιοχή Skarv στην Νορβηγική Θάλασσα συνιστούν από κοινού το έργο Skarv Satellite (SSP)
- Το έργο Hanz θα συνδεθεί με την πλατφόρμα Ivar Aasen που θα διαθέτει σταθμούς εξόρυξης αλλά και έγχυσης νερού.
Η Σωληνουργεία Κορίνθου διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων για την εξυπηρέτηση σημαντικών, τρεχόντων και μελλοντικών υποθαλάσσιων έργων, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία σωλήνων χάλυβα.
Η Aker BP εξερευνά και παράγει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Νορβηγία. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εισηγμένες εταιρείες παραγωγής πετρελαίου στην Ευρώπη. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Όσλο με την ονομασία «AKRBP».
Η Subsea7 είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υποθαλάσσιων έργων και υπηρεσιών για την εξελισσόμενη βιομηχανία της ενέργειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








