Ο κ. Δούκας συμφώνησε με το χρονοδιάγραμμα του κ. Ανδρουλάκη και ξεκίνησε προεκλογική εκστρατεία
O δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του και στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ μετά την ομιλία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ανακοίνωσε την διεξαγωγή συνεδρίου για εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του κόμματος.
Η ομιλία Δούκα:
Με σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και με την περιγραφή του στόχου για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές ξεκίνησε την ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ο οποίος δεν έκρυξε τις φολοδοξίες του και απευθυνόμενος στα στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής δήλωσε «παρών» στις εξελίξεις.
«Θα είμαι παρών και σε αυτήν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Χάρης Δούκας ζητώντας να γίνουν οι εκλογές σε κλίμα ενότητας. Ο κ. Δούκας συμφώνησε με το χρονοδιάγραμμα του κ. Ανδρουλάκη και ξεκίνησε επί της ουσίας την προεκλογική εκστρατεία.
«Μπαίνω μπροστά για να κάνω ξανά το ΠΑΣΟΚ κυβερνητική δύναμη. Πάμε να νικήσουμε τώρα», δήλωσε ο Χάρης Δούκας ξεκαθαρίζοντας το τοπίο κα καλώντας τον κόσμο να στηρίξουν την προσπάθεια με τη μαζική συμμετοχή τους.
Αφού εξαπέλυσε πυρά εναντίον της κυβέρνησης, υπογράμμισε ότι «Το ΠΑΣΟΚ έδωσε τη μάχη του αλλά δεν έπεισε. Ο Μητσοτάκης δεν θα φύγει με κόμματα της τάξεως του 13 και 15%. Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτήν την κατάσταση. Να πιάσουμε το νήμα της ιστορίας», πρόσθεσε και επεσήμανε:
«Τώρα είναι η ώρα να ανοίξουμε τον κύκλο της υπέρβασης. Όμως για να ξανακάνουμε μεγάλο το ΠΑΣΟΚ, χρειάζονται τομές και ρήξεις, όχι εσωστρέφεια, όχι κόμμα μηχανισμών, είπε και συνέχισε:
«Συντρόφισσες και σύντροφοι
Στο Δήμο Αθηναίων δώσαμε μια σκληρή μάχη απέναντι στον εκλεκτό της ΝΔ. Αναδείξαμε τα ζητήματα… Η νίκη στην Αθήνα πρέπει να γίνει η απαρχή μιας νέας νικηφόρας πορείας. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μια δύσκολη καμπή. Πρέπει να δώσουμε μάχη. Όχι για να κερδίσουμε τον Κασσελάκη, αλλά για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ενώνουμε δυνάμεις για να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό το σχέδιο θέλω να υπηρετήσω. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι, λέω αυτό που αισθάνομαι. Θέλω τη στήριξη και τη συμμετοχή σας.
Αυτό που χρειάζεται σήμερα δεν είναι αποσπασματικές θέσεις για την ακρίβεια. Χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης.»
Ο βιαστικός κ. Δούκας – Δεν έχει Αταμάν ούτε Ναν, αλλά Χρήστο Πρωτόπαπα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- METRO: 7.500 τόνοι χαρτιού, 493 τόνοι πλαστικού και 2 εκατ. γεύματα στον περιβαλλοντικό απολογισμό
- Απόφαση – σταθμός από Άρειο Πάγο: Μόνο στη μηνιαία δόση οι τόκοι για τους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη
- Στη Βουλή ο Κώδικας Χωροταξίας – Πολεοδομίας: Τι προβλέπει για άδειες, αυθαίρετα και δόμηση
- Οριακή ενίσχυση του ευρώ, στα 1,1602 δολάρια
- ΕΛΣΤΑΤ: Επιβράδυνση στις υπηρεσίες τον Μάρτιο – Αντέχουν καταλύματα και πληροφορική
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 11,6% στον τζίρο του χονδρεμπορίου τον Μάρτιο
- Κικίλιας: Η ελληνική ναυτιλία ελέγχει το 21% της παγκόσμιας χωρητικότητας με 200.000 θέσεις εργασίας
- ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ: Στα 8,35 ευρώ η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών από την επανεπένδυση μερίσματος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









