«Χωρίς ομοφωνία» ολοκληρώθηκε το EuroWorking Group αναφορικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων από τα πρόσφατα νομοθετημένα μέτρα στην Ελλάδα, όπως ανέφερε Ευρωπαίος αξιωματούχος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ωστόσο, η ίδια πηγή σημείωσε πως η ανταλλαγή απόψεων έγινε με «εποικοδομητικό τρόπο» και υπήρξε συζήτηση σχετικά με τις πιθανές επιλογές προκειμένου να «ξεπαγώσει» η εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. «Οι διαβουλεύσεις στα κράτη-μέλη θα συνεχιστούν μέχρι αύριο το απόγευμα, όταν θα ληφθεί η τελική απόφαση για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί στο μέλλον» κατέληξε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.
Έγγραφες διαβεβαιώσεις ζήτησε το EuroWorking Group , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι το επίδομα της «13ης σύνταξης» θα χορηγηθεί εφάπαξ και δεν θα χορηγείται σε μόνιμη βάση.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, σε λίγες ημέρες αναμένεται να υπάρξει «λευκός καπνός» όσον αφορά το «ξεπάγωμα» της εφαρμογής των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νετανιάχου: Υπέστη τροφική δηλητηρίαση, θα εργάζεται από το σπίτι για τρεις ημέρες
- Πάτρα: Ξανανοίγει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία με δύο νέους ιατροδικαστές
- Ευρωμπάσκετ U20: Φινάλε με νίκη και 5η θέση για την Εθνική ομάδα, 92-82 το Ισραήλ
- Bloomberg: Η ΕΕ ετοιμάζεται για κόντρα δασμούς καθώς η στάση Τραμπ σκληραίνει
- Γαμπρός ο Χρήστος Χολίδης, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κατερίνα Γκιουζέλη
- Βιετνάμ: 38 νεκροί μετά από βύθιση τουριστικού σκάφους
- Nvidia: Με εμπόδια στην παραγωγή η επανεκκίνηση στην Κίνα
- Πόσο αξίζει ο star της πυγμαχίας, Floyd Mayweather;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις