Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 0,56% στις 1.458,53 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 4 εκατ. ευρώ
Με απώλειες για τρίτη διαδοχική ημέρα κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί σε μία χρονική στιγμή που μετά την άνοδο του πρώτου 20ημέρου του Ιουλίου, το σενάριο της διόρθωσης είχε προβάδισμα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει πτώση 0,56% στις 1.458,53 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 4 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 1,1 εκατ. τεμάχια. Απώλειες 0,85% καταγράφει και ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης, στις 3.545,86 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει πτώση 1,75% στις 1.294,43 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, η Eurobank χάνει 3,78%, με τις ΔΕΗ, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank να υποχωρούν πάνω από 1%. Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΟΠΑΠ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Τιτάν, Cenergy, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Motor Oil, ElvalHalcor, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και Εθνική Τράπεζα.
Στον αντίποδα, η Aegean κερδίζει 1,13%, με τις Jumbo, Coca Cola, Melten και Viohalco να κινούνται ήπια ανοδικά. Χωρίς μεταβολή είναι οι Lamda, Autohellas και Σαράντης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Γερμανία της Μέρκελ εξαφανίστηκε: Το CDU στο όριο στο «κρατίδιο της Μέρκελ»
- Eρευνα στη Γαλλία για τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί
- Γερμανία: Ο Μερτς δηλώνει ότι παραμένει καγκελάριος και αρχηγός του CDU μετά το εκλογικό πλήγμα
- Τέλος στο χάος των RGB λογισμικών με τη μεγάλη έκδοση 1.0 του OpenRGB
- Ισχυρό πλήγμα για Μερτς από τη σαρωτική άνοδο AfD και Αριστεράς
- Ο Τραμπ απειλεί με ολοκληρωτική ισοπέδωση το Ιράν
- Αυστηρό μήνυμα της Τεχεράνης προς τις γειτονικές χώρες για τις αμερικανικές βάσεις
- Σε τροχιά συμβιβασμού Paramount και Καλιφόρνια για τη Warner Bros
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







