Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,04% στις 1.464,37 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,1 εκατ. ευρώ
Με τη νευρικότητα να είναι έκδηλη στο ταμπλό ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να κάνουν επιλεκτικές τοποθετήσεις και τον Δείκτη να κινείται πέριξ των 1.460 μονάδων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,04% στις 1.464,37 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,1 εκατ. ευρώ και ο όγκος των συναλλαγώνστα 1 εκατ. τεμάχια. Κέρδη 0,02% καταγράφει και ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης, στις 3.563,49 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης πτώση 0,27% στις 1.296,57 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, Lamda και Aegean σημειώνουν κέρδη 1,51% και 1,40% αντίστοιχα, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι ElvalHalcor, Ελληνικά Πετρέλαια, Jumbo, Σαράντης, Melten, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Cenergy, ΔΕΗ, Motor Oil, Eurobank, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Τράπεζα Πειραιώς και Coca Cola.
Στον αντίποδα, Alpha Bank και ΕΥΔΑΠ χάνουν 1,16% και 1,04% αντίστοιχα, με την πρώτη να έχει αποκοπή μερίσματος σήμερα. Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, Τιτάν, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΟΠΑΠ. Χωρίς μεταβολή κινούνται οι ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Viohalco και Autohellas.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις