Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,04% στις 1.464,37 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,1 εκατ. ευρώ
Με τη νευρικότητα να είναι έκδηλη στο ταμπλό ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να κάνουν επιλεκτικές τοποθετήσεις και τον Δείκτη να κινείται πέριξ των 1.460 μονάδων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει άνοδο 0,04% στις 1.464,37 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,1 εκατ. ευρώ και ο όγκος των συναλλαγώνστα 1 εκατ. τεμάχια. Κέρδη 0,02% καταγράφει και ο FTSE της υψηλής κεφαλαιοποίησης, στις 3.563,49 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης πτώση 0,27% στις 1.296,57 μονάδες.
Ως προς το ταμπλό, Lamda και Aegean σημειώνουν κέρδη 1,51% και 1,40% αντίστοιχα, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι ElvalHalcor, Ελληνικά Πετρέλαια, Jumbo, Σαράντης, Melten, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Cenergy, ΔΕΗ, Motor Oil, Eurobank, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Τράπεζα Πειραιώς και Coca Cola.
Στον αντίποδα, Alpha Bank και ΕΥΔΑΠ χάνουν 1,16% και 1,04% αντίστοιχα, με την πρώτη να έχει αποκοπή μερίσματος σήμερα. Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, Τιτάν, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ΟΠΑΠ. Χωρίς μεταβολή κινούνται οι ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Viohalco και Autohellas.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θρήνος για Γιασικεβίτσιους: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της συζύγου του, Άννας Δούκα
- Βρυξέλλες: Στο Συμβούλιο των Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ ο Σ. Παπασταύρου και ο Ν. Τσάφος
- OΛME: Συμμετοχή στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 16 Δεκεμβρίου
- Γκιλφόιλ: “Μπορώ να ζήσω και να πραγματοποιήσω το αμερικανικό όνειρο μου εδώ, στην Αθήνα”
- ΙΣΑ: Δεύτερο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο “Η ορθολογική διαχείριση των αντιβιοτικών στο νοσοκομείο”
- Χρυσοχοΐδης: Ψευδείς οι καταγγελίες για αστυνομική βία στα αγροτικά μπλόκα
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάτρικ Μπέβερλι
- ΕΒΕΘ – ΒΕΘ – ΣΒΕ – ΣΕΒΕ: Καλούν τους αγρότες να επανέλθουν στον θεσμικό διάλογο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








