Διότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τους ανανεώνει, τους στέλνει στο ταμείο ανεργίας
Οι άνθρωποι που παλεύουν με τη φωτιά στην Κορινθία, σε δυο μήνες θα είναι άνεργοι γιατί ανήκουν στην κατηγορία των πυροσβεστών που η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τους ανανεώνει, τους στέλνει στο ταμείο ανεργίας. Αυτοί οι άνθρωποι ακούνε μια κυβέρνηση εδώ και πέντε χρόνια να τους εμπαίζει. Επομένως, χρειάζεται ένα άλλο σχέδιο, δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟκΚ, Πάνος Χρηστίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.
Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αποτυγχάνει διαρκώς στην αντιμετώπιση μιας σειρά καθημερινών ζητημάτων και τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός άλλου πόλου εξουσίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του: «Αντιλαμβανόμαστε ότι ακόμα και αν στις δημοσκοπήσεις βλέπουμε τα νούμερά μας να αυξάνονται, η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι έξω στην κοινωνία. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία αποτυγχάνει πλήρως, για παράδειγμα στην Πολιτική Προστασία, στο κομμάτι αντιμετώπισης δομικών ζητημάτων στην ελληνική κοινωνία, όπως είναι η βία των ανηλίκων, σε μια σειρά ζητημάτων που έχει να κάνει με την οικονομία. Κάθε άλλο παρά επιτελικό κράτος έχουμε, όταν για καθημερινά θέματα, όπως είναι τα θέματα της ακρίβειας, περνάνε τα χρόνια και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα».
Με φόντο την συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν θα έπρεπε ο πρόεδρος του κόμματος να είναι και βουλευτής, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό θα ήταν το ιδανικό χωρίς, ωστόσο, να είναι και απαραίτητο. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Μέσα στη Βουλή δίνεται μια πολύ μεγάλη μάχη και επομένως είναι ιδανικό να έχουμε τον τρόπο με τον οποίο να λειτουργούμε μέσα και έξω από αυτή σε απόλυτη αρμονία. Αυτό θα ήταν το καλύτερο, το ιδανικό. Θα έλεγα ότι η συνθήκη είναι ικανή, αλλά δεν είναι η αναγκαία. Δεν σημαίνει ότι το ένα θα φέρει και το άλλο. Θα έλεγα ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο». Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν, την Κυριακή, στις κάλπες και εκτίμησε ότι η συμμετοχή θα ξεπεράσει την αντίστοιχη στις εσωκομματικές εκλογές του 2021.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Δημήτρης Παπαστεργίου εργαζόταν στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ το 2007 ως μηχανικός και είχε κάνει τις πρώτες ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες
- Στα 40 εκατ. δολάρια ο μισθός του CEO της Wells Fargo, Charlie Scharf το 2025
- ServiceNow: Νέες συμφωνίες ΑΙ για την εταιρεία που συμπράττει ο Νίκος Βαρδινογιάννης
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
- Toyota: Ρεκόρ πωλήσεων το 2025, παραμένει πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο
- Η Apple εξαγοράζει την ισραηλινή startup τεχνητής νοημοσύνης Q.ai
- Αποχωρεί η Marketing Manager της Electra Hotels, Νίνα Μπενρουμπή
- Πτώση για τις ασιατικές μετοχές εν αναμονή της επιλογής Τραμπ για τη FED
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








