Συνελήφθη ο δράστης - Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Η πρωθυπουργός της Δανίας Μέτε Φρεντέρικσεν είναι σοκαρισμένη μετά την επίθεση που δέχθηκε από άνδρα ο οποίος τη χτύπησε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Κοπεγχάγης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ritzau, επικαλούμενο την αστυνομία και το γραφείο της πρωθυπουργού.
«Ηπρωθυπουργός Μέτε Φρεντέρικσεν χτυπήθηκε από έναν άνδρα το βράδυ της Παρασκευής στο Κούλτορβετ, στην Κοπεγχάγη. Ο άνδρας συνελήφθη», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τις υπηρεσίες της πρωθυπουργού, προσθέτοντας ότι η Μέτε Φρεντέρικσεν είναι “σοκαρισμένη από το περιστατικό”.
Η αστυνομία της Κοπεγχάγης επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα περιστατικό που εμπλέκει την πρωθυπουργό, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.
“Ένα άτομο συνελήφθη γι αυτήν την υπόθεση, η οποία αποτελεί αντικείμενο έρευνας. Επί του παρόντος, δεν έχουμε άλλα σχόλια ή παρατηρήσεις να κάνουμε”, δήλωσε η αστυνομία στην ανακοίνωση που ανάρτησε στο X.
“Οφείλω να πω ότι αυτό αναστατώνει όσους από εμάς είμαστε κοντά της”, δήλωσε ο Δανός υπουργός Περιβάλλοντος Μάγκνους Χένικε, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Τέτοιου είδους περιστατικό δεν πρέπει να συμβαίνει στην όμορφη, ασφαλή και ελεύθερη χώρα μας”.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- AKTOR: Συμφωνία με τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για το 51% ενεργειακού χαρτοφυλακίου – Επένδυση 370 εκατ. ευρώ
- Viohalco: Τζίρος 4,3 δισ. ευρώ και άλμα 62% στα κέρδη προ φόρων στο α΄ εξάμηνο
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - Ανακοίνωση σχετικά με σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις
- Ευρώπη: Κέρδη κόντρα στη Fed, με ανάσα από πετρέλαιο και ομόλογα
- VIOHALCO SA/NV - Δημοσίευση της ενδιάμεσης χρηματοοικονομικής έκθεσης
- Κύμα αντιδράσεων στην Ευρώπη για τις τιμές των καυσίμων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








