Από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών για προσωπικούς λόγους
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραίτηση από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών και αρμόδιου για την οικονομική διπλωματία, Κώστα Φραγκογιάννη. Ο ίδιος εξέφρασε σε φιλικό του περιβάλλον ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο έργο του, το οποίο μάλιστα εκτέλεσε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Να σημειωθεί πως ο Κώστας Φραγκογιάννης είναι γνώστης της οικονομικής διπλωματίας, αφού είναι ένα πολύπειρο στέλεχος επιχειρήσεων.
Είναι μάλιστα ο μοναδικός ίσως αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης που δεν άλλαξε ρόλο από τις 9 Ιουλίου 2019 όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον διόρισε υφυπουργό Εξωτερικών για θέματα Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας!
Αντίθετα, ο φερόμενος αντικαταστάτης του, ο βουλευτής Σερρών, Τάσος Χατζηβασιλείου, είναι γνώστης της διπλωματίας και των εξωτερικών θεμάτων αλλά όχι της οικονομικής διπλωματίας και των επιχειρήσεων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών θα υπογράψει τη συμφωνία με την Αίγυπτο
- Bloomberg: Πώς μια ουκρανική μονάδα drones άλλαξε τον πόλεμο με τη Ρωσία
- LNG: Ρωσικό χρήμα πίσω από έργο 25 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ
- Έλον Μασκ: Μπαίνει δυναμικά στην κινητή τηλεφωνία – Ποιες μετοχές βυθίστηκαν
- Axios: Το Ιράν φέρεται να σχεδιάζει δολοφονίες Αμερικανών αξιωματούχων
- Στάχτη η «Αετοφωλιά» του Χίτλερ: Ερευνάται εμπρησμός
- Γαλλία: Νέος γύρος διαδηλώσεων μετά τις λεηλασίες 3.000 καταστημάτων
- Moderna: Το μεγάλο στοίχημα για το εμβόλιο κατά του καρκίνου – Τι πρέπει να αποδείξει
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








