Που θα επιλέξουν ή ήδη χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική έκδοση των λογαριασμών τους συμβάλλοντας στη μείωση χρήσης χαρτιού
Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι χρήστες του myΔΕΗ. Σύμφωνα με την εταιρεία ήδη 1,15 εκατ. πελάτες διαχειρίζονται 1,7 εκατ. εγγεγραμμένες παροχές μέσω της ψηφιακής εφαρμογής της ΔΕΗ.
Οι χρήστες του myΔΕΗ μπορούν, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, να παρακολουθούν τις παροχές και τα προσωπικά τους στοιχεία να ενεργοποιούν υπηρεσίες και προϊόντα ενέργειας και να έχουν πρόσβαση σε προσφορές και προγράμματα επιβράβευσης.
Με τον πελάτη και την εμπειρία του να βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η ΔΕΗ χτίζει μία νέα σχέση μαζί του, αξιοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για μία νέα ψηφιακή εμπειρία.
Η ψηφιακή εφαρμογή myΔΕΗ δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα ό,τι έχει σχέση με την ενέργειά τους. Οι χρήστες του myΔΕΗ μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, να παρακολουθούν το ιστορικό όλων των κινήσεών τους, να επιλέγουν τρόπους διευκόλυνσης πληρωμών, να ανακαλύπτουν προσωποποιημένες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και να επωφελούνται με σημαντικά προνόμια.
Η ΔΕΗ ενθαρρύνει τους πελάτες της να επιλέξουν την ηλεκτρονική έκδοση των μηνιαίων λογαριασμών μέσω του myΔΕΗ.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, κληρώνει 10 ταξίδια στη Νέα Υόρκη για τους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής που θα επιλέξουν ή ήδη χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική έκδοση των λογαριασμών τους, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση χρήσης χαρτιού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Intracom: Διανομή μικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή
- Motor Oil: Στις 23 Σεπτεμβρίου η πληρωμή των οφειλόμενων τόκων στους ομολογιούχους
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν Porsche, Ferrari και ακίνητα της πρώην πολιτεύτριας της ΝΔ, Πόπης Σεμερτζίδου
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 7,2% στον Δείκτη Παραγωγής στις Κατασκευές το β’ τρίμηνο 2025
- Ευρωπαϊκή καμπάνια με συμμετοχή ΕΟΦ: «Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες»
- Παναθηναϊκός: Aλλον ένα προπονητή διώχνει ο «looser» Αλαφούζος
- Premia Properties: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά ξενοδοχείου στις Κανάριες Νήσους
- Novartis: Ποινές φυλάκισης με 3ετή αναστολή για “Σαράφη” και “Κελέση”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις