Η ΔΕΗ ανακοίνωσε πως στις 9 Απριλίου 2021 προέβη στην υπογραφή των συμβάσεων για το πρόγραμμα τιτλοποίησης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων άνω των 90 ημερών, ποσού μέχρι € 325 εκατ. Το Πρόγραμμα είναι χωρίς αναγωγή στη ΔΕΗ Α.Ε. και καλύπτεται από ένα χαρτοφυλάκιο απαιτήσεων από συμβάσεις ενεργών ή μη πελατών, με μία ή περισσότερες ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις άνω των 90 ημερών. Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 5 ετών, συμπεριλαμβανόμενης μιας περιόδου 2 ετών όπου λειτουργεί ως ανακυκλούμενο (revolving period) και μίας περιόδου 3 ετών όπου θα αποπληρωθεί από το προϊόν των εισπράξεων από τις προαναφερθείσες απαιτήσεις.
_x000D_
Διαχειριστής (Servicer) στη συναλλαγή είναι η ΔΕΗ Α.Ε., ενώ η Qualco Α.Ε. θα ενεργεί ως Sub-Servicer. Διοργανωτής της συναλλαγής είναι η Deutsche Bank, με επενδυτές την Carval Investors, την Deutsche Bank AG και υπό διαχείριση κεφάλαια της PIMCO. Εκδότης στη συναλλαγή θα είναι η PPC Zeus DAC.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk: Σάρωσε η δημόσια προσφορά με υπερκάλυψη 6 φορές και τιμή διάθεσης 24,50 ευρώ η μετοχή
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Οδυσσέας Ζώρας: Συμμετείχε στο νόμο για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έγινε πρύτανης στο Keele Greece και τώρα καταγγέλλει «παλινωδίες» της Πολιτείας
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό, Χρήστος Καραδήμας 14 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων
- ΗΠΑ: Στο τραπέζι ο Νόμος Αμυντικής Παραγωγής για αύξηση της διύλισης πετρελαίου
- Ευρωαγορές: Ράλι ανακούφισης, όχι αλλαγή τάσης
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ το ιατρείο στο Κολωνάκι μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Σχολικά λεωφορεία στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας – 457 παραβάσεις σε 2.263 ελέγχους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








