Τελευταία εργλαστηκε ως Country Director στην Johnson & Johnson με ευθύνη τα Βαλκάνια και το Ισραήλ
Νέα σελίδα ανοίγει στη ΔΕΘ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο Χρήστος Τσεντεμεΐδης, στη θέση του νέου μη εκτελεστικού προέδρου στο ΔΣ του εκθεσιακού κέντρου.
Ο κ. Τσεντεμεΐδης εργάζεται από το 1990, με σπουδές Bachelor και MBA στο Marketing από το Suffolk University Boston Massachusetts, και προηγούμενες επαγγελματικές εμπειρίες στις εταιρίες Procter & Gamble και Johnson & Johnson.
Συνολικά απαριθμεί 31 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των FMCG’s με ρόλους ευθύνης σε Marketing, Supply Chain και Customer Development.
Ο τελευταίος ρόλος του ήταν ως Country Director στην Johnson & Johnson με ευθύνη τα Βαλκάνια και το Ισραήλ.
Στην οικογένεια των Οριζόντων εντάχθηκε από το 2020 σε ρόλο Γενικού Διευθυντή.
Να σημειωθεί ότι εντός του πρώτου εξαμήνου του 2026 αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ανάπλαση του εκθεσιακού κέντρου, μέσω της μονάδας στρατηγικών συμβάσεων του Υπερταμείου.
Το νέο ΔΣ της ΔΕΘ, αναμένεται να λειτουργήσει βάσει του άρθρου 36 του νομοσχεδίου που κατατέθηκε το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο προβλέπει τη συμμετοχή τουλάχιστον τριών ανεξάρτητων μελών.
Την ίδια στιγμή, θεσμοθετείται σε συμβουλευτικό ρόλο, Συμβουλευτική Επιτροπή με εκπροσώπους των φορέων της πόλης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μητσοτάκης: «Λυπάμαι και θυμώνω, βλέποντας την ακρίβεια να ροκανίζει το εισόδημα…»
- Trastor: Από 18 Μαΐου σε διαπραγμάτευση οι νέες 150 εκατ. μετοχές
- Reuters: Το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Karolos» πέρασε τα Στενά του Ορμούζ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Βούλιαξαν οι δείκτες καθώς το πετρέλαιο ανεβαίνει
- Κούβα: Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να απαγγείλουν κατηγορίες στον 94χρονο Ραούλ Κάστρο
- GALAXY COSMOS MEZZ PLC - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - TRASTOR Α.Ε.Ε.Α.Π. 18 – 05 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 18 – 05 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








