Η εταιρεία στοχεύει σε πάνω από 350 προσλήψεις το 2024
Η Dialectica ανακοίνωσε ότι πρόκειται να επεκταθεί με νέα γραφεία και στη Θεσσαλονίκη εντός του Ιουλίου. Η εταιρεία βρίσκεται στη λίστα με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης για 4 συνεχόμενες χρονιές, καθώς έχει επεκταθεί με γραφεία σε 3 ηπείρους.
Στοχεύοντας στρατηγικά σημαντικές δεξαμενές ταλέντου και διακεκριμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Dialectica επιδιώκει να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό που παρέχει η Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντάς του ευκαιρίες μακροχρόνιας επαγγελματικής εξέλιξης.
Σήμερα, περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την Dialectica, με πάνω από 650 από αυτούς να βρίσκονται στη χώρα μας, ενώ η εταιρεία θα προχωρήσει σε περισσότερες από 350 προσλήψεις εντός του 2024 μόνο στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Τσαρούχας, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Dialectica, ανέφερε σχετικά: «Η τεχνολογική καινοτομία και οι ταλαντούχοι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής. Μόλις μερικές ημέρες μετά τα εγκαίνια των νέων μας, εξαώροφων γραφείων στον Πύργο Πειραιά, είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώνουμε την επικείμενη επέκτασή μας και στη Θεσσαλονίκη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης, που ωφελούν τόσο τους νέους, αλλά και την τοπική κοινωνία. Η ομάδα μας στην Ελλάδα θα αριθμεί 1.000 ταλαντούχα μέλη μέχρι το τέλος του χρόνου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κ. Γκιλφόιλ: Στις 09/07 τελειώνει το σίριαλ με την τοποθέτησή της ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα
- ΕΛΑΣ: Εντοπίστηκε σπίτι – εργοστάσιο κοκαϊνης στα νότια προάστια
- Ookla: Hawaiian Airlines και Qatar Airways στην κορυφή στις ταχύτητες διαδικτύου χάρη στη Starlink
- Οι μέτοχοι της ΕΧΑΕ ζητούν περισσότερα από το Euronext
- Μιχαηλίδου: 1.000 νέες κατοικίες σε συνεργασία του κράτους με τους δήμους
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Κατατέθηκε πρόταση μομφής σε βάρος της – Την Πέμπτη 10/07 η ψηφοφορία
- Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αύξηση 5% στις διεθνείς αφίξεις τον Ιούνιο
- Κίνα: Αύξηση 5,2% κατέγραψαν τα συνολικά κέρδη της ψηφιακής οικονομίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις