Και οι δύο καταδικασθέντες του δολοφονηθέντα τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη οδηγούνται στην φυλακή
Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 6 ετών για τον εκτελεστή του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη και 6ετη κάθειρξη για τον συνεργό στη δολοφονία αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Το δικαστήριο επέβαλε στον 45χρονο που κρίθηκε ένοχος ως ο δράστης της δολοφονίας και χρηματική ποινή 7.500 ευρώ. Και οι δύο καταδικασθέντες οδηγούνται στην φυλακή καθώς το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση τους να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Αποδεχόμενοι την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε έρευνα για τον ηθικό αυτουργό, που έδωσε εντολή για την εκτέλεση, οι δικαστές αποφάσισαν να διαβιβαστούν στην εισαγγελία:
Β. Οι εκθέσεις ανάλυσης
Γ. Οι μαρτυρικές καταθέσεις και
Νωρίτερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων για την εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη με ισχυρή πλειοψηφία.
Το δικαστήριο με πλειοψηφία 6 προς έναν (τρεις τακτικοί δικαστές και τρεις από τους τέσσερις ενόρκους) αποδέχθηκε την εισαγγελική πρόταση που ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι όπως δικάζονται, ο 45χρονος ως εκτελεστής και ο 48χρονος ως συνεργός για το έγκλημα.
Οι δύο κατηγορούμενοι στο παρελθόν είχαν εμπλακεί στην υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Beta Χρηματιστηριακή: Ιστορικό ρεκόρ κερδών και μερισμάτων για τις εισηγμένες το 2025
- Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι
- Εύθραυστη ηρεμία στο Στενό του Ορμούζ, με τις ΗΠΑ να αναμένουν την απάντηση του Ιράν
- Φωτιά σε φορτηγό πλοίο μετά από πλήγμα ανοιχτά του Κατάρ
- Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αττική λόγω του αγώνα ποδηλασίας «ΔΕΗ Tour of Hellas 2026»
- Βρετανικό πολεμικό πλοίο κινείται προς τη Μέση Ανατολή με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- Περιορισμένος ο όγκος της παρέλασης στη Μόσχα για την Ημέρα της Νίκης
- Βενιζέλος σε συνέδριο ποινικολόγων: Σκληρή κριττική σε Τζαβέλλα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








