Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του
Η απόφαση των δικαστικών αρχών της Λάρισας αναφορικά με την υπόθεση για τους όρους κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος και είναι κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, αναμένεται σήμερα, την ώρα που η έρευνα από τον εφέτη ανακριτή συνεχίζεται για το δυστύχημα.
Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του, αλλά και έχοντας την ευθύνη για τον ορισμό του 59χρονου σταθμάρχη στη βραδινή βάρδια, όπου έγινε η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.
Παράλληλα σήμερα καταθέτουν αρκετοί μάρτυρες που θα φέρουν επιπλέον στοιχεία στην υπόθεση για την σύγκρουση των τραίνων, με τις δικαστικές αρχές να συνεχίζουν σε βάθος τις έρευνες, ώστε να εντοπιστούν το σύνολο των ευθυνών για την τραγωδία, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τερκενλής: Αύξηση τζίρου και κερδών αλλά και πίεση στα λειτουργικά κόστη
- Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Κάρσα από τη Deloitte
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers Announces Annual Meeting of Stockholders
- Αισιοδοξία στις συνομιλίες ΗΠΑ, ΙΡΑΝ αν και το θέμα των πυρηνικών ακόμα δεν έχει συζητηθεί
- Μέσι – Αυστρία: 2 – 0
- Βασ. Σωτηρόπουλος: «Σημαντική ημέρα για το κράτος δικαίου»
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ ορκίστηκε βουλευτής και ετοιμάζεται για τη διαδοχή του Στάρμερ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








