Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του
Η απόφαση των δικαστικών αρχών της Λάρισας αναφορικά με την υπόθεση για τους όρους κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος και είναι κατηγορούμενος για την εμπλοκή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς, αναμένεται σήμερα, την ώρα που η έρευνα από τον εφέτη ανακριτή συνεχίζεται για το δυστύχημα.
Ο επιθεωρητής κρίθηκε προφυλακιστέος με το σκεπτικό του κινδύνου αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων εκ μέρους του, αλλά και έχοντας την ευθύνη για τον ορισμό του 59χρονου σταθμάρχη στη βραδινή βάρδια, όπου έγινε η μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.
Παράλληλα σήμερα καταθέτουν αρκετοί μάρτυρες που θα φέρουν επιπλέον στοιχεία στην υπόθεση για την σύγκρουση των τραίνων, με τις δικαστικές αρχές να συνεχίζουν σε βάθος τις έρευνες, ώστε να εντοπιστούν το σύνολο των ευθυνών για την τραγωδία, αλλά και τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βρετανία: Χαμηλότερα (3,8%) από το αναμενόμενο ο πληθωρισμός
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Performance: Ολοκλήρωσε το έργο Backup as a Service για τη ΔΕΔΔΗΕ
- Unicredit: Στα 2,63 δισ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο 2025
- Amazon: Σχεδιάζει αντικατάσταση 600.000 θέσεων εργασίας με ρομπότ μέχρι το 2033
- Κλοπή στο Λούβρο: Ελληνική ιστοσελίδα διαφημίζει γερανούς για το επόμενο «μεγάλο κόλπο»
- Διπλή παραίτηση για τον Αντιπρόεδρο της Δωδώνη, Ι. Βιτάλη
- Champions League: Τι πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός για πρόκριση στην επόμενη φάση;
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις