Πέρα από το Mediterraneo και την Ευρωκλινική, έχει θητεύσει και στο εμπορικό τμήμα του θεραπευτηρίου ''Υγεία''
Συνεχίζονται οι μετακινήσεις στελεχών και μέσα στον Απρίλιο.
Πρόσφατη ήταν αυτή της Έφης Σφαλτού στο Mediterraneo Hospital, στη θέση της COO. Η μετακίνηση αυτή έχει τη σημασία της καθώς έγινε μετά από 10 χρόνια παραμονής του εν λόγω στελέχους σε αντίστοιχο πόστο στην Ευρωκλινική Αθηνών. Συγκεκριμένα, η Έφη Σφαλτού ήταν για πάνω από εννέα χρόνια στη θέση της υπεύθυνης του Εμπορικού τμήματος της γνωστής εταιρείας.
Το γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τα Social media τονίζοντας ότι είναι «ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγω στην καριέρα μου σε συνεργασία με μια εξαιρετική ομάδα, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην υγεία».
Η Έφη Σφαλτού είναι ένα πρόσωπο που έχει περάσει στη διαδρομή της από γνωστά νοσηλευτικά ιδρύματα σε διοικητικές θέσεις. Πέρα από το Mediterraneo και την Ευρωκλινική, έχει θητεύσει και στο εμπορικό τμήμα του θεραπευτηρίου ”Υγεία”, ενώ έχει συμμετάσχει σε σχετικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: “Οχι” σε φόρους άλλης εποχής που στραγγαλίζουν την αγορά χρυσού
- Το ευρώ υποχωρεί 0,11%, στα 1,1755 δολάρια
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΤτΕ: Εντυπωσιακή αύξηση 83% των εισπράξεων στον τουρισμό το α’ δίμηνο
- Το Ιράν προκρίνει τη διπλωματία με τις ΗΠΑ υπό όρους
- Ο Μερτς προαναγγέλλει άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας για τα καύσιμα
- Γνωστοποίηση Θεμάτων Ειδικής Διαπραγμάτευσης
- Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται για την άρση ασυλίας Αθανασίου και Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








