Τα τελευταία χρόνια υπήρξε σύμβουλος στρατηγικής της εταιρείας CICICOM
Απεβίωσε χθες μετά από πολύμηνη ασθένεια ο Κωνσταντίνος N. Αλούπης, πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των αμερικανικών πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα Motorola Hellas S.Α., Digital (DEC/HP) και τ. μέλος του Δ.Σ. του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Ο εκλιπών υπήρξε ανώτατο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών με περισσότερα από 45 χρόνια εμπειρίας στις Η.Π.Α., στην Ιταλία, Ελβετία και Ελλάδα στους τομείς της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε σύμβουλος στρατηγικής της εταιρείας CICICOM.
Ο Κωνσταντίνος Αλούπης σπούδασε στις Η.Π.Α. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Υπολογιστών και Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Πανεπιστήμια New Hampshire, Connecticut και Harvard και δίδαξε στο Πανεπιστήμιο του Connecticut. Δεινός λάτρης της ιστιοπλοΐας, το 1995 έκανε ως κυβερνήτης ενός ιστιοφόρου σκάφους 14 μέτρων τον διάπλου του Ατλαντικού ξεκινώντας από τη Βοστώνη με τελικό προορισμό τον Πειραιά.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη, 17 Ιουνίου 2025, ώρα 11:00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Αττικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μάχη με τις φλόγες και θρήνος για τους τρεις νεκρούς στην πρώτη γραμμή
- Επιστροφή της Γερμανίας στην ανάπτυξη με αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,2% το β’ τρίμηνο
- Η QatarEnergy εισάγει αμερικανικό LNG: Αγόρασε 33 φορτία για να καλύψει το κενό από τα Στενά του Ορμούζ
- ΓΣΕΕ: Ζητά κυβερνητική παρέμβαση για τους 170 εργαζόμενους της αλυσίδας σούπερ μάρκετ MERE
- Πάνω από 250.000 ωφελούμενοι από τα προγράμματα της ΔΥΠΑ στην Αττική
- Ανεργία: Στο 8% η Ελλάδα, «κολλημένη» στο 6,3% η ευρωζώνη τον Ιούνιο
- Πτωτικές τάσεις για ευρώ και στερλίνα στην αγορά συναλλάγματος
- Επιταχύνει η οικονομία της ευρωζώνης: Ανάπτυξη 1% το β΄ τρίμηνο του 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








