Σε δραματικές αποκαλύψεις προχώρησε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας για τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις που στοίχισε τη ζωή σε 150 άτομα.
Ο συγκυβερνήτης φαίνεται να έριξε εσκεμμένα το αεροπλάνο, είπε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας Μπράις Ρόμπιν, επιβεβαιώνοντας ότι ο κυβερνήτης βρισκόταν εκτός πιλοτηρίου τη στιγμή της συντριβής.Ο συγκυβερνήτης ήταν Γερμανός, ονομαζόταν Αντρέας Λούμπιτς και ήταν 28 ετών.Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Μασσαλίας, δεν ήταν γνωστός ως τρομοκράτης.
Ο Ρόμπιν αναφέρθηκε αναλυτικά στα στοιχεία που προέκυψαν από τον καταγραφέα συνομιλιών, το πρώτο μαύρο κουτί που βρέθηκε. Για το δεύτερο μαύρο κουτί είπε ότι δεν έχει βρεθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συμμετοχή της Hellenic Cables σε ευρωπαϊκά έργα ΑΠΕ με στήριξη των ΕΤΕπ και HSBC
- Ευρωπαϊκές αγορές: Το παγκόσμιο τεχνολογικό selloff έφερε απώλειες
- Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία
- «Παράγουμε στην Ελλάδα»: Μέχρι τις 2 Ιουλίου οι αιτήσεις των ΜμΕ για χρηματοδότηση έως 200.000 ευρώ
- Η Meta λανσάρει νέα οικονομική σειρά AI γυαλιών από 299 δολάρια
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- Mevaco: Διανέμει καθαρό μέρισμα 0,23 ευρώ ανά μετοχή – Από 9 Ιουλίου η καταβολή
- ΠΟΜΙΔΑ: Οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν καθάρισαν τα οικόπεδά τους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








