Με καταιγίδες, κεραυνούς, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους
Βαρομετρικό χαμηλό αύριο Παρασκευή (19-04-24) στα δυτικά, συνοδευόμενο από μέτωπα, θα κινηθεί ανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις προμεσημβρινές ώρες της Παρασκευής μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (20-04-24) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και αργότερα στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Την Παρασκευή (19-04-24)
α. Από τις απογευματινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
β. Από αργά το απόγευμα στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο (κυρίως στα δυτικά τμήματά της).
γ. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας (ν. Πιερίας, ν. Θεσσαλονίκης, ν. Χαλκιδικής καθώς και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια του ν. Σερρών και ν. Καβάλας), την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
δ. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά.
Το Σάββατο (20-04-24)
α. Μέχρι τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας (ν. Πιερίας, ν. Θεσσαλονίκης, ν. Χαλκιδικής καθώς και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια του ν. Σερρών και ν. Καβάλας), τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τόπους την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
β. Από νωρίς το πρωί και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στα Δωδεκάνησα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο σφυρί το βιομηχανικό ακίνητο της «Ενωμένη Κλωστουφαντουργία» στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής
- Πάνω από 3,2 δις. ευρώ φέτος σε προνοιακά επιδόματα, ξεπερνούν τις δαπάνες της ΔΥΠΑ για την απασχόληση
- Ο επιχειρηματίας Βασίλης Δέρβος από τα ογκολογικά φάρμακα στα καλλυντικά
- Διανομή 1,45 εκατ. ευρώ από πτώχευση MALCO HELLAS ΑΒΕΤΤΕ σε δημόσιο και servicers
- Μήνυμα βιομηχάνων από την Αμβέρσα: «Χωρίς βιομηχανία δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- 95 Χρόνια Παπαστράτος: Από την καπνοβιομηχανία του 1930 στο εξαγωγικό hub καινοτομίας
- ΣΕΒ και ΣΒΣΕ συνυπογράφουν τη Διακήρυξη της Αμβέρσας για μέτρα στήριξης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας
- Μetlen: Νέα βουτιά στο Λονδίνο, βαρύ το τίμημα αξιοπιστίας από τη διάψευση προβλέψεων της διοίκησης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








