Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελληνικής Λύσης εντός της Βουλής.
Του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών ανέφερε πως: «Εκείνη τη στιγμή ως γιος, και ορμώμενος από το συναίσθημα, θεώρησα πως έπραξα σωστά. Επειδή ομως φέρω και μια πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος, δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε χώρους του κοινοβουλίου. Δεν αποτελεί παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή».
Από την πλευρά της, η συνήγορος του Κωνσταντίνου Φλώρου τόνισε πως «η ποινικη δικαιοσύνη ξέρει να αξιολογεί τα πραγματικά περιστατικά και να μπαίνει στην ουσία. Με ανθρώπινο τρόπο προσέγγισης, η κυρία ανακρίτρια και η κυρία εισαγγελέας του επισήμαναν ότι δεν νοειται τέτοια συμπεριφορά από Έλληνα βουλευτή. Το έχει κατανοήσει από την πρώτη στιγμή πως δεν αρμόζει σε βουλευτή τέτοια συμπεριφορά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΚΤ: Πάνω από το μέσο ευρωπαϊκό όρο η απόδοση των ελληνικών τραπεζών. Ισχυρή κερδοφορία και για τις ευρωπαϊκές
- ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδος 7,1% στις κατασκευές στο β’ τρίμηνο 2026
- Real Media – Bright: Κρίσιμος ο Σεπτέμβριος για το deal
- ΝΠΠΕ: Με τροπολογία «μπάλωμα» το υπουργείο Παιδείας επιχειρεί να κλείσει τις τρύπες και να προλάβει αγωγές από τους φοιτητές
- Στο Sibos 2026 στο Μαϊάμι η Profile με παρουσίαση της πλατφόρμας ProfileOne
- Performance Technologies: Αλμα 33,4% στα μικτά κέρδη στο α’ εξάμηνο του 2026
- Συμμαχία Πιονγιάνγκ – Μόσχας επιβεβαιώνει ο Κιμ Γιονγκ Ουν σε επιστολή προς τον Πούτιν
- Στην Ελλάδα η Banque J. Safra Sarasin με υποκατάστημα στην Αθήνα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








