Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι οι Ετήσιες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας (και Ενοποιημένες) χρήσεως 2021 και η Ετήσια Οικονομική Έκθεση θα αναρτηθεί/δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Εταιρείας την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, πριν τη έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
_x000D_
Αντίστοιχα, η ετήσια ενημέρωση των Αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσεως 2021 θα γίνει την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης.
_x000D_
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022.
_x000D_
Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2021.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρά Ανδρουλάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης: «Χρησιμοποιήθηκε για μπίζνες από το κλειστό σύστημα Μαξίμου»
- ΕΚΤ: Φρένο στο εισόδημα των νοικοκυριών της ευρωζώνης και πιέσεις στις επιχειρήσεις το α΄τρίμηνο
- Πρωτοφανές κενό ασφαλείας εκθέτει την κυβέρνηση μετά την παγίδευση Ντόκου από Ρώσους φαρσέρ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Πρόγραμμα Οικονομικών Ανακοινώσεων για το υπόλοιπο της χρήσης 2026
- Τραπεζικά επιτόκια Μαΐου: Μικρή ανάσα για δανειολήπτες, παραμένουν χαμηλές οι αποδόσεις των καταθέσεων
- Η «δίψα» των Μεξικανών για τον αγώνα με την Αγγλία εκτόξευσε τα εισιτήρια στα 36.000 δολάρια
- Παράταση στην αναστολή των δρομολογίων στο τμήμα Πάτρα – Καμίνια – Πάτρα
- Eurostat: Η Ελλάδα με το μεγαλύτερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην ΕΕ το α΄ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








