Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει ότι οι Ετήσιες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας (και Ενοποιημένες) χρήσεως 2021 και η Ετήσια Οικονομική Έκθεση θα αναρτηθεί/δημοσιευθεί στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Εταιρείας την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, πριν τη έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
_x000D_
Αντίστοιχα, η ετήσια ενημέρωση των Αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσεως 2021 θα γίνει την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης.
_x000D_
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022.
_x000D_
Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2021.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση
- Θάνατος Μαζωνάκη: Δεσμεύεται το σύνολο της περιουσίας των δύο προφυλακισμένων γιατρών
- Προς κοινοβουλευτική πλειοψηφία PP – Vox δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις στην Ισπανία
- Τομ Μπάρακ: Οι «business» του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα πίσω από τον αγωγό των 15 δισ. δολαρίων
- Πολιτική ανάσα για τους Εργατικούς με επικράτηση στο κεντρικό Λονδίνο
- Νόμπελ Ειρήνης 2026 στη Νάβι Πιλάι: Η 85χρονη Νοτιοαφρικανή νομικός που υπερασπίστηκε το διεθνές δίκαιο
- Νέος πρόεδρος της ESMA ο Κάρλο Κομπόρτι
- Υποχωρούν τα μερίσματα στη Red Bull παρά τα κέρδη ρεκόρ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








