Αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 55,1%
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Έρευνας Κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων για τον μήνα Φεβρουάριο 2025. Συγκεκριμένα:
• Κατά το μήνα Φεβρουάριο 2025 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, καταγράφεται μείωση των επισκεπτών μουσείων κατά 2,6%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 12,3% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 55,1%.
• Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το μήνα Φεβρουάριο 2025 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024, καταγράφεται μείωση των επισκεπτών κατά 8,7%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 14,7% και αύξηση των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 4,4%.
• Κατά το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2025 παρατηρείται αύξηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024, κατά 3,6% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 0,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 49,1% στις αντίστοιχες εισπράξεις.
• Στους αρχαιολογικούς χώρους, κατά το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2025, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2024 κατά 3,5% στους επισκέπτες, μείωση κατά 3,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και αύξηση κατά 9,6% στις αντίστοιχες εισπράξεις.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- M. Πετρινόλι: Nέα Senior Retail Brand Manager στον ΟΤΕ, προερχόμενη από την Κωτσόβολος
- Η ώρα των μεγάλων αστεριών στο Μουντιάλ με ιστορικό ντεμπούτο του Γιώργου Δώνη
- Premier Capital Ελλάς (McDonald’s): Κεφαλαιακή ενίσχυση 2,99 εκατ. ευρώ μετά την πίεση στην κερδοφορία
- Τέλος εποχής για τα ισχυρά adblockers στο Chrome
- Μπαίνουν στους λογαριασμούς τα χρήματα για συντάξεις και επιδόματα e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
- Αυλαία για τις Πανελλαδικές στα ΕΠΑΛ με τη σκυτάλη να περνά πλέον στα Ειδικά Μαθήματα
- Παγκόσμιο κύμα ικανοποίησης για την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








