"H Enaon εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου"
Ελεγχόμενη χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, όπου υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου. Σε ανακοίνωσή της η Enaon ξεκαθαρίζει ότι από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ειδικά συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν εργασίες.
«H Enaon εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου» προσθέτει.
Η ανακοίνωση της Enaon
Σήμερα 17/1/2025, σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα εκ μέρους Εταιρείας Κοινής Ωφέλειας, πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού μέσης πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο ύψος του κόμβου της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.
Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της Enaon EDA μετέβησαν στον χώρο και, σε συντονισμό με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έθεσαν σε πλήρη έλεγχο την βλάβη. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 2 βιομηχανικών καταναλωτών, η αποκατάσταση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η Enaon EDA εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η Εταιρεία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τις Αρχές και τους αρμόδιους φορείς σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Υπενθυμίζεται ότι για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας αφορά στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Enaon EDA στην τηλεφωνική γραμμή 800 1187 878 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά κάλυψη η Mediobanca, βλέπει τιμή στόχο 28,80 ευρώ
- ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Αύξηση 2,3% του ΑΕΠ το 2024 – Κινητήριος “μοχλός” επενδύσεις και κατανάλωση
- METLEN: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία
- Θ. Κιουρτζής: “Εγινε μεγάλος ντόρος για τις αυξήσεις στα καύσιμα λόγω Μέσης Ανατολής”
- Σύρος: Στην ελίτ των ευρωπαϊκών πολιτιστικών προορισμών
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιαπωνία: Η κεντρική τράπεζα διατηρεί τα επιτόκια – Μειώνει σταδιακά τις αγορές ομολόγων
- Θερινή σεζόν 2025: Ποιοι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη σε Μύκονο και Σαντορίνη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις