Η εταιρεία ενισχύει το δίκτυο φυσικών σημείων εξυπηρέτησης στην Αττική, με το νέο κατάστημα να λειτουργεί στη Λεωφόρο Γαλατσίου 97-99
Η nrg επεκτείνει το δίκτυο των φυσικών της καταστημάτων, προχωρώντας στη λειτουργία νέου σημείου εξυπηρέτησης στο Γαλάτσι.
Στο νέο κατάστημα, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, να συζητούν τις ενεργειακές τους ανάγκες και να λαμβάνουν πληροφορίες για τις διαθέσιμες επιλογές και λύσεις.
Η ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων εντάσσεται στο μοντέλο εξυπηρέτησης της nrg, το οποίο συνδυάζει τη φυσική παρουσία με τα ψηφιακά κανάλια, με στόχο τη διεύρυνση των σημείων επαφής με τους πελάτες.
«Στην nrg επενδύουμε σταθερά στην ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων μας, με στόχο να βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας. Το νέο κατάστημα στο Γαλάτσι αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία μας, ενισχύοντας την παρουσία μας στην Αττική. Παράλληλα, μέσα από τον συνδυασμό των φυσικών και των ψηφιακών μας καναλιών, προσφέρουμε στους καταναλωτές άμεση, ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη ενημέρωση και εξυπηρέτηση», δήλωσε η Βασιλική Μπαπούζα, Head of Retail Marketing της nrg.
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στη Λεωφόρο Γαλατσίου 97-99.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurostat: 34 εκατ. οι επιχειρήσεις στην ΕΕ ΜΕ 164,5 εκατ. εργαζόμενους
- ΕΛΣΤΑΤ: Αλμα 14,9% στις τιμές παραγωγού στη βιομηχανία τον Αύγουστο – Στο +70,9% το πετρέλαιο
- Λιανεμπόριο: Ανοδος 6,6% στον τζίρο τον Ιούλιο – Αύξηση 5,2% στον όγκο πωλήσεων
- ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση 155 εκατ. ευρώ για την επέκταση των αποθηκών της ΠΑΕΓΑΕ στη Μαγούλα
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,4% υποχώρησε η ανεργία τον Αύγουστο – Στις 4,41 εκατ. οι απασχολούμενοι
- ΕΚΤΕΡ Α.Ε. - ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ
- ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ-ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε. Ανώνυμος Τεχνική Εμποροβιομηχανική Ναυτιλιακή Εταιρεία - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ (Ορθή Επανάληψη)
- Νέο κατάστημα nrg στο Γαλάτσι
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








