Σειρά μικροδονήσεων τις τελευταίες ώρες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του νησιού, που κυμαίνονται από 2 έως 4,4 Ρίχτερ
Έντονη είναι η σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες στη θαλάσσια περιοχή της Σαντορίνης και των γύρω νησιών, καθώς καταγράφονται δεκάδες μικροσεισμοί.
Ο πιο πρόσφατος σεισμός έγινε στις 15:29 και είχε μέγεθος 4,4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ. Η δόνηση σημειώθηκε 35,2 ανατολικά-βορειοανατολικά της Θήρας, σε εστιακό βάθος 2 χλμ.
Νωρίτερα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι στις 14:51 καταγράφηκε ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ και με επίκεντρο 22 χλμ. ΒΑ της Θήρας και εστιακό βάθος 5 χλμ.
H μετασεισμική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, με ασθενείς δονήσεις που κυμαίνονται μεταξύ 2-3 Ρίχτερ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη όλοι οι δείκτες παρά την ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή
- Σαράντης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω ακύρωσης 3,15 εκατ. ιδίων μετοχών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις