Απέκτησε 872.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας
Στο 72,31% ανέβηκε το ποσοστό της Ginger Digital BidCo στην Epsilon Net. Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 (α) του Ν. 3461/2006, πως η εταιρεία Ginger Digital BidCo Μονοπρόσωπη A.Ε. (ο «Προτείνων») δηλώνει ότι στις 09.05.2024, απέκτησε συνολικά 872.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία»), που αντιστοιχούν στο 1,61% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, έναντι τιμήματος 12,00 ευρώ ανά μετοχή μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών, οι οποίες θα εκκαθαριστούν την 13.05.2024.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω χρηματιστηριακές συναλλαγές-εξαγορές, ο Προτείνων, μαζί με τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα, κατέχουν έως 09.05.2024 ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου ίσο με 72,31% της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
- ΕΚΤ: Κούρσα για δύο η διαδοχή της Λαγκάρντ – Μοναδικοί υποψήφιοι οι Κνοτ και ντε Κος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








