Η Uni Systems ανακοινώνει νέα σύμβαση πλαίσιο για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) για την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και υποστήριξης λειτουργιών πληροφορικής (DevOps). Βάσει της σύμβασης, η Uni Systems (ανάδοχος), σε κοινοπραξία με τη Network Research Belgium (NRB), θα παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες για την ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη διαχείριση του περιβάλλοντος και των εφαρμογών πληροφορικής του ECDC που θα επιτρέψουν στον πελάτη να εκπληρώσει την αποστολή του και να εξασφαλίσει υπηρεσιακή συνέχεια.
_x000D_
Η σύμβαση πλαίσιο, ύψους €61 εκατ. με οκταετή ορίζοντα υλοποίησης, θα επιτρέψει στο ECDC να επιτύχει τους επιχειρησιακούς του στόχους, διασφαλίζοντας:
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
- _x000D_
- τη συντήρηση και ανάπτυξη περισσότερων από 30 εξειδικευμένων λύσεων και την υλοποίηση νέων εφαρμογών,
- την αποδοτικότητα και τη διαθεσιμότητα των εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού περιβάλλοντος εργασίας,
- την ασφάλεια συστημάτων και δεδομένων.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ο Νίκος Ψιμόγιαννος, BoD Executive Director, International BU της Uni Systems, ανέφερε: «η συνεργασία μας με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων και η συμβολή μας στο κρίσιμο έργο του σε ό,τι αφορά τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην Ευρώπη, μας τιμά ιδιαιτέρως. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και υποστήριξης, αξιοποιώντας την εκτεταμένη τεχνολογική και επιχειρησιακή μας τεχνογνωσία, συμβάλλοντας στη σπουδαία αποστολή του φορέα».
_x000D_
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) είναι ο οργανισμός της Ε.Ε. που στοχεύει στην ενίσχυση της άμυνας της Ευρώπης ως προς τις μεταδοτικές ασθένειες. Η αποστολή του αφορά τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες και αναδυόμενες απειλές που προκαλούνται στην ανθρώπινη υγεία από μεταδοτικές ασθένειες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- BALLY'S INTRALOT Α.Ε. - Αγορά μετοχών Bally’s Intralot από την Deutsche Bank
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Ανακοίνωση Συγκρότησης της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα και Εκλογής του Προέδρου της
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Ανακοίνωση Συγκρότησης της Επιτροπής Ελέγχου σε Σώμα και Εκλογής του Προέδρου της
- Apple και Intel εξετάζουν στρατηγική συνεργασία στα τσιπ, αλλά με παραγωγή σε βάθος χρόνου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








