Επιχειρήσεις

Εθνική Τράπεζα: Στο Παρίσι η Λ. Κατσέλη – Έκθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη

Tη χρηματοδότηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο και τη διασύνδεση με τις δημόσιες πολιτικές, έχει ως κεντρικό θέμα η έκθεση «European Report on Development: Combining finance and policies to implement a transformative post-2015 development agenda», που παρουσιάζεται σήμερα στο Παρίσι._x000D_

Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει στη Γαλλική πρωτεύουσα η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας κα. Λούκα Τ. Κατσέλη.

_x000D_

Η 5η Ευρωπαϊκή Έκθεση για την Ανάπτυξη, στη σύνταξη της οποίας συμμετέχει η κα Κατσέλη ως επικεφαλής ερευνητικής ομάδας εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αθηνών με τη συμμετοχή τεσσάρων ακόμη ιδρυμάτων από το εξωτερικό, θα παρουσιαστεί εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στην Addis Ababa τον Ιούλιο του 2015.

_x000D_

Στη σημερινή παρουσίαση της Έκθεσης στο Παρίσι θα συμμετέχουν υπουργοί και ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι από αναπτυσσόμενες χώρες και χώρες του τρίτου κόσμου (Τανζανία, Μαδαγασκάρη, Φιλιππίνες, Ζάμπια, Κένυα, Γκάνα κ.α.), καθώς και ανώτατα στελέχη διεθνών οργανισμών (ΟΟΣΑ, Ηνωμένα Έθνη, German Development Institute, Overseas Development Institute, Kellogg Foundation κ.α.).

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu