Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας πανηγυρίζει
Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί στο εκλογικό παράρτημα της Χειμάρρας στη Βόρεια Ήπειρο μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 και τη εκλογή του Φρέντι Μπελέρη.
Η ελληνική μειονότητα της Αλβανίας πανηγυρίζει καθώς ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας κατέλαβε την 3η θέση με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος ανέφερε ότι θα απευθύνει μήνυμα σήμερα το βράδυ μέσα από τις φυλακές. Ένα μήνυμα όχι μόνο για τη Χειμάρρα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Ο Φρέντι Μπελέρης ήταν συγκροτημένος αλλά είχε μία αισιοδοξία την οποία δεν έδειχνε.
Αναφορικά με το αν ο Φρέντι Μπελέρης θα βγει καθόλου από τη φυλακή, σε περίπτωση που πρέπει να δώσει το παρών όπου απαιτείται, αναφέρεται ότι δεν υπάρχει πια διαδικασία ορκωμοσίας ευρωβουλευτών. Ωστόσο πραγματοποιείται μία συνέλευση στις 16 Ιουλίου, όπου θα χρειαστεί ειδική άδεια για να παραστεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
- Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ και στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων
- Κύπρος: Έλαβε αιτήματα για απομάκρυνση πολιτών της ΕΕ από τη Μ. Ανατολή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις