Στην απόκτηση του 20% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «Γενικές Μεταφορές – Αθηναϊκή Ανώνυμος Εταιρεία» προχώρησε η FDL Group, έναντι τιμήματος 300.000 ευρώ.
_x000D_
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με αυτή την κίνηση, η FDL Group στοχεύει, τόσο στην αξιοποίηση του επαρχιακού δικτύου της Αθηναϊκής – που δραστηριοποιείται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Λάρισα, Γιάννενα και Ρόδο – για υπηρεσίες B2B & B2C, όσο και στην ισχυρή παρουσία της Αθηναϊκής στα Logistics Ένδυσης και Υπόδησης.
_x000D_
Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη, δεδομένου ότι η FDL εγκατέστησε, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ρομποτικό σύστημα SORTING, στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής στην περιοχή του Ασπροπύργου, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης πολυεθνικού πελάτη.
_x000D_
Με το σύστημα SORTING, η Αθηναϊκή κατάφερε να εξυπηρετεί ευκολότερα, ταχύτερα και με 99,9% ακρίβεια το δίκτυο διανομής του πελάτη της, παρά τους αυξημένους όγκους δεμάτων.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Star Bulk: Σάρωσε η δημόσια προσφορά με υπερκάλυψη 6 φορές και τιμή διάθεσης 24,50 ευρώ η μετοχή
- Star Bulk Carriers Corp. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
- Οδυσσέας Ζώρας: Συμμετείχε στο νόμο για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έγινε πρύτανης στο Keele Greece και τώρα καταγγέλλει «παλινωδίες» της Πολιτείας
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό, Χρήστος Καραδήμας 14 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων
- ΗΠΑ: Στο τραπέζι ο Νόμος Αμυντικής Παραγωγής για αύξηση της διύλισης πετρελαίου
- Ευρωαγορές: Ράλι ανακούφισης, όχι αλλαγή τάσης
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ το ιατρείο στο Κολωνάκι μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Σχολικά λεωφορεία στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας – 457 παραβάσεις σε 2.263 ελέγχους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








