Ξέσπασε τα ξημερώματα
Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/6), μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στις Κάτω Ασίτες του Δήμου Ηρακλείου.
Η Πυροσβεστική έχει κινητοποιηθεί, καθώς η φωτιά έχει πολλά ενεργά μέτωπα. Κάποια από αυτά ελέγχονται, ωστόσο δημιουργούνται και νέα μέτωπα από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μέτωπο στο φαράγγι που πάει προς τον Σάρχο και ένα άλλο στην βορειοανατολική μεριά του χωριού. Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι το χωριό δεν κινδυνεύει, ενώ έχει ηχήσει το 112, προτρέποντας τον κόσμο να ακολουθεί τις οδηγίες.
Η Πυροσβεστική και όλη η Κρήτη είναι σε γενική επιφυλακή, καθώς στον χάρτη κινδύνου για φωτιές και πυρκαγιές είναι στο νούμερο 3 (κίτρινο).
Στο σημείο από τα ξημερώματα (06:00) επιχειρούν 55 πυροσβέστες, 23 οχήματα, 2 πεζοπόρα και ένα ελικόπτερο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος του πολέμου με το Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική – Ήχησε το 112
- Δημοσκόπηση Prorata: Κυβερνητική αλλαγή ζητά η πλειοψηφία – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες μετά τη ΔΕΘ
- Γαλλία: 44 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου – Εξετάζεται δολιοφθορά
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, επί δεκαετίες στέλεχος του ΚΚΕ
- Ενέργεια: Η Ρωσία επιστρέφει σε σύνοδο της G20 στις ΗΠΑ – Γιατί προκαλεί αντιδράσεις
- Καύσωνες στην Αττική: Πώς αλλάζει ο χάρτης έως το 2060 – Οι πιο ευάλωτες γειτονιές
- Το λάθος που κάνουν οι υποψήφιοι με το ChatGPT όταν γράφουν το βιογραφικό τους
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








