Οι 350 προορίζονται για γερμανόφωνους υποψηφίους
Νέες 500 θέσεις εργασίας εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, εκ των οποίων οι 350 προορίζονται για γερμανόφωνους υποψηφίους, ανακοίνωσε η εταιρεία Foundever.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ανάπτυξη και οι νέοι ρόλοι αντικατοπτρίζουν τη σταθερή δέσμευση της Foundever® να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλές γλώσσες.
Η ανακοίνωση:
Η Foundever®, παγκόσμια ηγέτιδα στην Εξυπηρέτηση Πελατών (CX), συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία στην Ελλάδα δημιουργώντας 500 νέες θέσεις εργασίας εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, εκ των οποίων οι 350 προορίζονται για γερμανόφωνους υποψηφίους.
Η ανάπτυξη αυτή και οι νέοι ρόλοι αντικατοπτρίζουν τη σταθερή δέσμευση της Foundever® να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλές γλώσσες. Η εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών είναι χρήσιμη αλλά δεν αποτελεί προαπαιτούμενο. Η Foundever® παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους εργαζόμενους της εξοπλίζοντας τους με τα απαραίτητα και κατάλληλα εργαλεία και τις γνώσεις για να πετύχουν και να αναδειχθούν μέσα από τον ρόλο τους.
«Η επένδυση αυτή στην Ελλάδα υπογραμμίζει ακριβώς την αφοσίωσή μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών, προωθώντας παράλληλα ένα ποικιλόμορφο και πολύγλωσσο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτές οι νέες θέσεις αντιπροσωπεύουν συναρπαστικές ευκαιρίες ανέλιξης για ταλαντούχα άτομα και, για αυτό, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην χώρα», δήλωσε ο Αθανάσιος Καρύδης, Country Leader της Foundever® στην Ελλάδα.
Γερμανόφωνοι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εδώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Notia Medcare: Η αναφορά στην πλασμαφαίρεση σε podcast και η διευκρίνιση ότι η πράξη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ στη μονάδα
- Iran Air: Δεν έχουμε λάβει καμία ειδοποίηση για απαγόρευση πτήσεων στη Μέση Ανατολή
- Η Κίνα καλεί την ΕΕ να κρατήσει ανοιχτή την αγορά αυτοκινήτων
- Ρούμπιο: «Οι ΗΠΑ είναι ανοιχτές σε συνάντηση με το Ιράν στον ΟΗΕ, αλλά δεν έχει προγραμματιστεί»
- Ρόδος: Νεκρός 52χρονος πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης κοντά στα Σιάννα – Διατάχθηκε ΕΔΕ
- Το Κρεμλίνο χαιρετίζει την πρόθεση του AfD για διάλογο με τη Ρωσία
- Aπειλές Κατς για ολική εκκένωση της πόλης της Γάζας σε περίπτωση νέων απαγωγών
- Ενεργειακό κόστος: Παρέμβαση 16 φορέων για άμεση στήριξη της βιομηχανίας – Πάνω από 700 εταιρείες στο «κόκκινο»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








