Επιχειρήσεις

Fourlis: Η Τέσσυ Λατσού νέα Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου

Το νέο αυτό ρόλο αναλαμβάνει από 22.05.2024

Σε οργανωτικές αλλαγές προκειμένου τα τµήματα Controlling, Planning, Accounting & Consolidation, Tax και Treasury να αποτελούν πλέον µέρος µια ενιαίας Οικονομικής Διεύθυνσης, προχώρησε η εταιρεία Fourlis.

Το νέο αυτό ρόλο της Οικονομικής Διευθύντριας Οµίλου (Group Finance Director), αναλαμβάνει από 22.05.2024 η κα Τέσσυ Λατσού. Η κα Λατσού διαθέτει Πάνω από 33 Χρόνια εμπειρίας στον τομέα των Οικονομικών κατέχοντας ρόλους σε πολυεθνικές εταιρίες και διαφορετικό business units. H εμπειρία της σε ανάπτυξη συστημάτων και γενικότερα στον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση των επιχειρήσεων και την εφαρμογή ευέλικτων λειτουργικών μοντέλων, θα υποστηρίξει τη στρατηγική του Ομίλου.

Ταυτόχρονα, η κα Θεοδουλίδου, η οποία µέχρι πρότινος κατείχε τον ρόλο της Οικονομικής Διευθύντριας (Controlling, Statutory Reporting & Corporate Governance), θα αναλάβει τη Διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Προμηθειών και θα διατηρήσει τις υφιστάµενες αρµοδιότητές της που σχετίζονται με την Εταιρική Διακυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, της Διαχείρισης Κινδύνων, της Μη-Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και της Νοµικής Υποστήριξης. Επίσης, θα αναλάβει το ρόλο του Εταιρικού Γραμµατέα για το Διοικητικό Συµβούλιο και την Επιτροπή Ελέγχου, καθώς επίσης και το ρόλο µη-εκτελεστικού μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Trade Estates.

Τέλος, 0 K. Γιώργος Αλεβίζος, o οποίος διαδραµάτισε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση και υλοποίηση της αναπτυξιακής στρατηγικής και προόδου του Ομίλου τα τελευταία 24 χρόνια, ως Οικονομικός Διευθυντής (Treasury, Planning and Risk Management), αποχωρεί από τον ΄Ομιλο Fourlis για να ακολουθήσει τα επόµενα επαγγελματικά του βήματα.

Η Διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί τον κ. Αλεβίζο για την πολύτιμη προσφορά του και την αφοσίωσή του τα τελευταία 24 χρόνια, εύχεται καλή επιτυχία στην κα. Θεοδουλίδου και συγχαίρει την κα. Λατσού για το νέο ρόλο και τα καθήκοντα που αναλαμβάνει, με στόχο να υποστηρίξει το όραμα του Όμιλου να καταστεί κορυφαίος όμιλος λιανικού εμπορίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιχειρήσεις

close menu