Επιχειρήσεις

Φούρνοι Λεμονή: Έκανε 10 τα σημεία πώλησης στη Βόρεια Ελλάδα – Επενδύσεις 2,5 εκατ. ευρώ για το δίκτυο

Άποψη του νέου καταστήματος της εταιρείας ''Φούρνοι Λεμονή''

Η εταιρεία έχει προβεί τα τελευταία χρόνια σε επενδύσεις για την επέκτασή του δικτύου της, ενώ προχωρά και στο λανσάρισμα συνδυαστικών μορφών εστίασης

Διψήφιο αριθμό καταστημάτων διαθέτει πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας η εταιρεία Φούρνοι Λεμονή.

Τελευταίο εγκαινιάστηκε, το δέκατο στη σειρά, στα τέλη Δεκεμβρίου, στην περιοχή Πυλαία της Θεσσαλονίκης απέναντι από τα Κεραμεία Αλλατίνη.

Το εν λόγω κατάστημα έχει έκταση 600 τ.μ., μαζί με τους βοηθητικούς χώρους, διαθέτει εκατό καθίσματα και είναι πλήρως προσβάσιμο για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Το κτίριο που ανακαινίστηκε πλήρως ήταν κλειστό για 1,5 χρόνο, καθώς η προηγούμενη επιχείρηση είχε αποχωρήσει το 2022.

Το νέο αυτό κατάστημα, μάλιστα, έφερε και καινούργιες συνεργασίες. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τα ιταλικά εστιατόρια «Hot Pot», τα οποία έχουν τη δική τους γωνιά (shop in shop) εντός του καταστήματος, προσφέροντας σαλάτες και μακαρονάδες. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία δημιουργείται ένα νέο μοντέλο σύγχρονου φούρνου με διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που ανταποκρίνεται στις διατροφικές ανάγκες των σημερινών καταναλωτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην τελευταία πενταετία η εταιρεία Φούρνοι Λεμονή έχει επενδύσει 2,5εκ. στην ανάπτυξη του δικτύου της, το οποίο εκτείνεται, προς το παρόν, στη Βόρεια Ελλάδα.

Η εταιρεία Λεμονής ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση το 1978 στο Παλιούρι Χαλκιδικής και το 2002 αναβαθμίστηκε σε μια δυναμική εταιρεία.

Πλέον, 46 χρόνια μετά, διαθέτει δέκα σύγχρονους και φιλόξενους φούρνους στην Κασσάνδρα και υποστηρίζει ένα διευρυμένο δίκτυο χονδρικής, ενώ παράγει τα προϊόντα της σε νέα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, στα οποία εφαρμόζεται ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου τροφίμων.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu