Η γνωριμία και η συζήτηση με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής, έτσι ώστε να υπάρξει μια καλή και γόνιμη συνεργασία στα θέματα ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, ήταν ο σκοπός της χθεσινής συνάντησης που πραγματοποίησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, Χαράλαμπος Καραταγλίδης.
_x000D_
«Η χώρα μας τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει κάνει σημαντικές προσπάθειες ανάπτυξης, έχοντας όμως αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Είχαμε την υγειονομική κρίση, η οποία είχε σημαντικές οικονομικές συνέπειες, αλλά ακολούθησε η ρωσική εισβολή, η οποία έχει δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα. Έχουμε υψηλό κόστος ενέργειας, έχουμε πληθωριστικές πιέσεις σε πάρα πολλά αγαθά» ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Καραταγλίδης ανέφερε: «Σήμερα στο Επιμελητήριο Καστοριάς έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Γιάννη Μπρατάκο, συνάδελφο και φίλο, πρόεδρο του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουμε και να γνωριστεί με τους παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς της περιοχής μας, έτσι ώστε να υπάρχει μια πολύ καλή και γόνιμη συνεργασία στα θέματα της ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Εμείς ως μικρό και περιφερειακό επιμελητήριο πάντοτε χρειαζόμαστε τη συνεργασία του κέντρου. Έχουμε μια καλή συνεργασία ήδη, υπάρχει και το κεντρικό όργανό μας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, μέσα από την οποία προωθούμε τα σημαντικά ζητήματα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Οδυσσέας Ζώρας: Συμμετείχε στο νόμο για τα μη κρατικά ΑΕΙ, έγινε πρύτανης στο Keele Greece και τώρα καταγγέλλει «παλινωδίες» της Πολιτείας
- Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικό Μετρό, Χρήστος Καραδήμας 14 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων
- ΗΠΑ: Στο τραπέζι ο Νόμος Αμυντικής Παραγωγής για αύξηση της διύλισης πετρελαίου
- Ευρωαγορές: Ράλι ανακούφισης, όχι αλλαγή τάσης
- Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ το ιατρείο στο Κολωνάκι μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
- Σχολικά λεωφορεία στο «μικροσκόπιο» της Τροχαίας – 457 παραβάσεις σε 2.263 ελέγχους
- Παραιτήθηκε ο πρύτανης του Keele Οδυσσέας Ζώρας με αιχμές κατά κυβέρνησης και Υπ. Παιδείας
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








