Την άποψη ότι «δεν αρκεί να φύγει ο κ. Μητσοτάκης» αλλά χρειάζεται «μομφή στην ολιγαρχία» εκφράζει σε δήλωσή του -ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας για την πρόταση δυσπιστίας– ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, από την Κούβα όπου βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη.
«Σε οποιαδήποτε χώρα ο πρωθυπουργός πιανόταν στα πράσα να παρακολουθεί τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων, τους ίδιους του τους υπουργούς, προέδρους κομμάτων της αντιπολίτευσης, θα είχε εκδιωχθεί από το ίδιο του το κόμμα κακήν κακώς», δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης.
«Προφανώς το ΜέΡΑ25 ψηφίζουμε υπέρ της μομφής, της δυσπιστίας της Κυριάκος Μητσοτάκης Α.Ε.. Το ερώτημα, όμως, δεν ήταν απλά αυτό. Πώς μπορεί να υπάρξει μια παλλαϊκή μομφή εναντίον του ολιγαρχικού κατεστημένου το οποίο δημιουργεί Μητσοτάκηδες, αυτό είναι το ζήτημά μας», είπε και υπογράμμισε: «Δεν αρκεί να φύγει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν υπάρξει μια πάταξη της ολιγαρχικής παρακρατικής εξουσίας, κάτι για το οποίο εμείς καταθέτουμε τη δική μας μομφή, ως ένα μικρό κόμμα, το ΜέΡΑ25, ένα μικρό κομμάτι, όμως, που λέει μεγάλες αλήθειες. Δεν φτάνει να φύγει ο Μητσοτάκης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το “Pakketo” ανοίγει «παράθυρο» στα Βαλκάνια με πρώτο σταθμό το Κόσοβο
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Ανακοίνωση για την διαθεσιμότητα του Εταιρικού Πληροφοριακού Εγγράφου
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Έγγραφο Παραρτήματος ΙΧ του Κανονισμού 2017/1129
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Ανακοίνωση Διάθεσης Εγγράφου Παραρτήματος IX
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Έγκριση συναλλαγών με συνδεδεμένο μέρος κατ’ αρ. 101 παρ. 2 του ν. 4548/2018
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Ανακοίνωση – Πρόσκληση προς το Επενδυτικό Κοινό
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








