Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση του
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 19 Ιουλίου, ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γκιουζέλη, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους.
Μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση του.
Τόσο το μυστήριο όσο και το γλέντι που ακολούθησε, πραγματοποιήθηκαν σε κτήμα στην Κερατέα, με βίντεο και φωτογραφίες να πλημμυρίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο υλικό που δημοσιεύτηκε το ζευγάρι απαθανατίζεται την ώρα που τελούνταν το μυστήριο με τη νύφη να ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή δημιουργία που επέλεξε.
Στη συνέχεια, ακολούθησε γαμήλιο γλέντι στο κτήμα, όπου είχε στηθεί σκηνή, με τον Χρήστο Χολίδη και κάποιους εκ των καλεσμένων του, μεταξύ αυτών ο Μπο, και ο Θάνος Κιούσης ως Τόνι Σφήνος, να αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν τους καλεσμένους τραγουδώντας.




ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτά πρόσημα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Κρίσιμη βραδιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές ρεβάνς
- Η Micron αφήνει ξεκρέμαστους τους κατόχους Crucial παρά τις υποσχέσεις για τις εγγυήσεις
- Αυστηρότερα κριτήρια βάζει το YouTube στους νέους δημιουργούς
- Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Βάρσος
- «Μην αγγίζετε τον Ινφαντίνο»: Προκλητική παρέμβαση Τραμπ στη FIFA
- Κόκκινος συναγερμός στις πετρελαϊκές υποδομές της Λιβύης μετά από μπαράζ επιθέσεων με drones
- Η 7UP αλλάζει συνταγή μετά από 15 χρόνια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








