Λαμβάνοντας ως βάση το 37% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, σε επτά περιφέρειες θα αναδειχθούν οι περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή
Nωρίτερα από ό,τι είχε ανακοινωθεί προχώρησε στην πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των εκλογών ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, σημειώνοντας ότι όσον αφορά τις περιφέρειες και λαμβάνοντας ως βάση το 37% της ενσωμάτωσης των αποτελεσμάτων, σε επτά περιφέρειες θα αναδειχθούν οι περιφερειάρχες από την πρώτη Κυριακή, σε τέσσερις περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί στον β’ γύρο, ενώ η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκονται στο όριο του σφάλματος για το τι τελικά θα γίνει.
Στις επτά από τις 13 περιφέρειες αυτές εξασφαλίζουν άνετη νίκη από την πρώτη Κυριακή υποψήφιοι που έχουν την υποστήριξη της ΝΔ, συμπεριλαμβανομένου του Σταύρου Αρναουτάκη, που έχει πολυκομματική στήριξη, αλλά και της ΝΔ. Πρόκειται για τις περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με τον κ. Αρναουτάκη.
Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία σε Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλία, Πελοπόννησο.
Από τους έξι μεγάλους δήμους, οι τρεις από την πρώτη Κυριακή, Πειραιάς, Ηράκλειο και Λάρισα. Στη δεύτερη Κυριακή οι δήμοι Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας.
Συγκεκριμένα, με πάνω από το 40% καταμετρημένο αυτή την ώρα (22.10) στο σύνολο των ψήφων για τις Περιφερειακές εκλογές, εδώ τα αποτελέσματα στην ιστοσελιδα του υπουργείου Εσωτερικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
- Το ρεσάλτο του Ισραήλ στην Κρήτη σε πλοιάρια που πήγαιναν βοήθεια στη Γάζα και οι ευχαριστίες προς την ελληνική Κυβέρνηση
- Ο ΔΣΑ ζητά την παραίτηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών
- Το Ιράν απειλεί με «μακρά και επώδυνα» πλήγματα εάν οι ΗΠΑ επαναλάβουν επιθέσεις
- Πρόταση προανακριτικής κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για Λιβανό και Αραμπατζή λόγω του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε ο Νικόλας Φαραντούρης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








