Η GCC επενδύει σε στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν και να συμβάλλουν στην διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη της με την προσθήκη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.
_x000D_
Ο Βασίλης Αυζώτης εντάσσεται στο δυναμικό της GCC έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή πείρα (πέραν των 30 χρόνων) στο χώρο της πληροφορικής. Σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία του υπήρξαν η Microsoft Ελλάς (1993) και η μακροχρόνια σταδιοδρομία του στην HP Hellas (1998), όπου ανέλαβε με επιτυχία σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Product Manager, IPG General Manager, PPS MEMA Region Business Planning Director & Chief of Staff, PPS General Manager Greece & Cyprus και Managing Director Greece & Cyprus.
_x000D_
Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κ. Αυζώτης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελληνική αγορά και την ευρύτερη περιοχή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της GCC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
_x000D_
Η GCC Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2013 ως Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές όπως η Fortinet, TrendMicro, Arista, Infrascale, SuperMicro, Asustor και Spectrum (MSSP).
_x000D_
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της GCC Hellas
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Γνωστοποίηση σημαντικών αλλαγών στα δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με το ν. 3556/2007, όπως ισχύει
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Ολοκλήρωση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Τράπεζα Πειραιώς κατά 100% θυγατρικών εταιρειών
- Ευρωαγορές: Βουτιά στους δείκτες, κύμα ρευστοποιήσεων στις μετοχές
- Telegraph: Το Ιράν ζητά S-400 από τον Πούτιν – Η μυστική επιστολή και το σχέδιο στρατιωτικής θωράκισης της Τεχεράνης
- ΣΕΤΕ: «Όχι» στη νέα αύξηση του τέλους παρεπιδημούντων στο 1% – Αδικαιολόγητη η πρόσθετη επιβάρυνση
- Αιφνιδιαστική ακύρωση από Τραμπ: Στον «πάγο» η επιτροπή των ισχυρών της τεχνολογίας
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
- Τουρκική πρόκληση με αντι-NAVTEX για το «Abeille Marengo»: Η Άγκυρα απαιτεί άδεια για το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








