Το ανακοίνωσε το υπ. Άμυνας έπειτα από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της ΚΟ της Αριστεράς στην Bundestag, Ζέρεν Πέλμαν
Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και πολλοί υπουργοί χρησιμοποίησαν κυβερνητικά αεροσκάφη προκειμένου να μεταβούν στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων του EURO και να επιστρέψουν κατόπιν στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα το ύψος της δαπάνης να φθάσει τις 531.008,86 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, έπειτα από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Αριστεράς στην Bundestag, Ζέρεν Πέλμαν.
«Όποιος επιβαρύνει το κράτος με κόστος άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ για έξι υποτιθέμενα επαγγελματικά ταξίδια είναι είτε εντελώς ανεύθυνος είτε εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Δεν θα πρέπει η πτήση να αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή ταξιδιού για ένα βραδινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Πέλμαν, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι έχει διαλύσει τους γερμανικούς σιδηροδρόμους, οπότε τα μέλη της επιλέγουν να μετακινούνται αεροπορικώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αύξηση 36,7% κόστους για το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας και παράταση προθεσμίας
- Ηλιούπολη: Το «Χαλικάκι» στο επίκεντρο σύγκρουσης Δήμου, ΕΤΑΔ και κατοίκων
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Reports First Quarter 2026 Results and Declares Dividend on Common Stock
- Σοκ στην πρεμιέρα για Πορτογαλία: Το Κονγκό της έκοψε βαθμούς
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Eurostat: Στον πάτο παραμένει η Ελλάδα σε κατά κεφαλήν ΑΕΠ, αλλά η ευημερία των νοικοκυριών εμφανίζεται λίγο καλύτερη
- Βουλγαρία: Δεν θα στηρίξει κυρώσεις της ΕΕ κατά του πατριάρχη της Ρωσίας ή της Lukoil
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








