Νέα

H LOT Polish Airlines επιστρέφει στην Αθήνα από τον Απρίλιο με καθημερινές πτήσεις

Photo by Kamil Wrzosek, LOT Polish Airlines

Τα αεροσκάφη του πολωνικού εθνικού αερομεταφορέα θα πετούν προς την Αθήνα καθημερινά από τις 11 Απριλίου 2024

Η αεροπορική εθνική εταιρεία της Πολωνίας LOT Polish Airlines ξεκίνησε την απευθείας σύνδεση μεταξύ Βαρσοβίας και Αθήνας. Τα αεροσκάφη του πολωνικού εθνικού αερομεταφορέα, θα πετούν προς την Αθήνα καθημερινά, από τις 11 Απριλίου 2024 στις 10 π.μ. Η πτήση προς την ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να έχει διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής 2 ώρες και 35 λεπτά. Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8.

Οι πτήσεις από την Αθήνα θα είναι καθημερινές, με την πτήση επιστροφής να αναχωρεί στις 2:25 μμ.

«Η σύνδεση με την Αθήνα επιτρέπει στους επιβάτες της LOT Polish Airlines να ταξιδεύουν στην καρδιά της Ελλάδας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι Πολωνοί έχουν ήδη εξοικειωθεί με τα ελληνικά νησιά, αλλά έφτασε πλέον η στιγμή να επισκεφθούν τη γοητευτική ηπειρωτική πλευρά της Ελλάδας, το ίδιο πλούσια σε ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Σίγουρα, το κοινό στοιχείο μεταξύ της Ελλάδας και της LOT είναι η απαράμιλλη φιλοξενία τους – για αυτό και θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους σε μια από τις πτήσεις μας», δήλωσε ο Michał Fijoł, CEO της LOT Polish Airlines.

Η Αθήνα δεν είναι η μοναδική νέα προσθήκη στο δίκτυο πτήσεων της LOT Polish Airlines. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας θα επαναφέρει τις πτήσεις από το Ράντομ προς την Πρέβεζα και τα Τίρανα και θα ξεκινήσει επίσης πτήσεις προς την Ποντγκόριτσα και την Οχρίδα για τη θερινή περίοδο του 2024.

Εισιτήρια για όλες τις πτήσεις της LOT Polish Airlines διατίθενται μέσω καναλιών πώλησης στα lot.com, LOT Contact Centres και στα LOT Travel offices.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu