Τα μεταπτυχιακά αφορούν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιομηχανικά Συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου»
Η HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βιομηχανικά Συστήματα Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου», προσφέρει ετησίως 12 υποτροφίες σε μεταπτυχιακούς φοιτητές με υψηλές επιδόσεις και ενισχύει τους ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς του Πανεπιστημίου, όπως αναφέρει με σχετική της ανακοίνωση.
Οι αιτήσεις για τον 6ο κύκλο του συγκεκριμένου Προγράμματος ξεκίνησαν ήδη και η διαδικασία υποβολής για τους ενδιαφερόμενους θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου 2024. Το Πρόγραμμα Σπουδών σχεδιάστηκε από το Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου που διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία στο επιστημονικό πεδίο της Ενέργειας, με τη συνεισφορά εξειδικευμένων στελεχών της HELLENiQ ENERGY από τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Τεχνικής Υποστήριξης, R&D και Μετεξέλιξης Διυλιστηρίων. Στο διδακτικό αντικείμενο περιλαμβάνονται μαθήματα σχεδιασμού και βέλτιστης λειτουργίας διυλιστηρίων, θέματα οργάνωσης της εφοδιαστικής αλυσίδας, εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής, καθώς και πτυχές που αφορούν στα οικονομικά και επιχειρηματικά ζητήματα του κλάδου.
Η συνεργασία της HELLENiQ ENERGY με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το οποίο έχει και την αποκλειστική αρμοδιότητα για την επιλογή των υποψηφίων, αποσκοπεί στην ενίσχυση του μεταπτυχιακού προγράμματος και στην ανάπτυξη της εξωστρέφειας, με την προσέλκυση περισσότερων φοιτητών και εξειδικευμένων επιστημόνων, τόσο από εταιρείες του ενεργειακού τομέα, όσο και από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο στήριξης της Νέας Γενιάς και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας της χώρας από την HELLENiQ ENERGY, καθώς και στην ενίσχυση της Έρευνας και της Καινοτομίας, προκειμένου να υποστηριχθεί με τον καλύτερο τρόπο η αμφίδρομη και κυκλική σχέση ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην αγορά εργασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου: Μέσα στο Σαββατοκύριακο η NAVTEX για την πόντιση του καλωδίου
- Volkswagen: Ακριβό χρήμα από τις αγορές με «καπέλο» 2,5% στα νέα υβριδικά ομόλογα
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ
- Independent: Έτοιμος για έξοδο από την κυβέρνηση Τραμπ ο Ρούμπιο – Βάζει πλώρη για τον Λευκό Οίκο
- FIFA: Ο Ιάπωνας Κόζο Τασίμα αμφισβητεί την κυριαρχία Ινφαντίνο – Μάχη για την προεδρία
- Coca Cola HBC: Σοκ από τη Ρωσία. Ποιος διεκδικεί τη Multon και τι διακυβεύεται
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - Ανακοίνωση έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών από την έκτακτη AΜΚ λόγω επανεπένδυσης μερίσματος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








