Το Hyundai Santa Fe σύντομα θα αλλάξει και η 5η γενιά θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Αύγουστο. Η εταιρεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο μοντέλο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα.
Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Ioniq 7 με την φωτεινή μπάρα LED στο εμπρός μέρος να κάνει μεγάλη εντύπωση. Διαθέτει μεγάλους θόλους και ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών. Τα πίσω φώτα είναι σχήματος Η, ενώ το όνομα «Santa Fe» είναι χαραγμένο σχεδόν σε όλο το πορτμπαγκάζ.
Στο εσωτερικό υπάρχει μια οθόνη αφής 12,3 ιντσών, ενώ το δέρμα Nappa και τα φινιρίσματα ξύλου προδίδουν κύρος. Αναμένουμε ότι το Santa Fe θα πωλείται αποκλειστικά ως επταθέσιο και τόσο η δεύτερη όσο και η τρίτη σειρά καθισμάτων μπορούν να αναδιπλωθούν εντελώς. Πιθανόν να φοράει τον κινητήρα 1.6 Τ-GDI που στην υβριδική έκδοση θα αποδίδει 226 ίππους και θα υπάρχει και μια άλλη με 261 ίππους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης – Τράπεζες: 2 – 0
- Xenia: Ο πρωταγωνιστής της ελληνικής ελιάς από την Ηλεία που, που δίνει μάχη για τη νέα γενιά καταναλωτών
- Πεντάσφαιρη Πορτογαλία με σόου κόντρα στο Ουζμπεκιστάν (5-0) από τον ασταμάτητο Ρονάλντο
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αριθμός δικαιωμάτων ψήφου και ύψος Μετοχικού Κεφαλαίου
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 24 – 06- 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 24 – 06 – 2026
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ (1) ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ (2) ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΛΗΘΕΝΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.
- ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΑΥΛΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








