Επιχειρήσεις

Η νέα εταιρεία του Σάκη Τανιμανίδη και του Μιχάλη Ισκά

Οι δύο συνεταίροι με τις συζύγους τους, στο γάμο του Μιχάλη Ισκά το καλοκαίρι στη Βουλιαγμένη.

Στο χώρο της παραγωγής τηλεοπτικών πρωτότυπων προγραμμάτων

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο γνωστός παρουσιαστής, επιχειρηματίας, celebrity, influencer ανοίγει νέους επιχειρηματικούς δρόμους, συστήνοντας μαζί με τον φίλο του Μιχάλη Ισκά, πρώην επικεφαλής του Antenna Studios  νέα επιχείριση για να δραστηριοποιηθεί στο γνωστό γι’ αυτούς, χώρο της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μιχάλης Ισκάς  γνωρίζονται καλά από το “DRAGONS’ DEN”, το τηλεοπτικό show του Antenna, το οποίο ήταν μια ιδέα του Μιχάλη Ισκά. Ωστόσο, η συνεργασία του Μ. Ισκά δεν είχε συνέχεια και αποχώρησε από τον Antenna Studios τον περασμένο Μάιο. Στον Antenna Studios έχει γυρίσει ο Γιώργος Λεβέντης ενώ πρόεδρος της εταιρείας ανέλαβε το καλοκαίρι ο Γιώργος Ράλλης (στη θέση του Νίκου Αγγελόπουλου). Η εταιρεία το 2022 «μπήκε μέσα» (δηλαδή εμφάνισε ζημιές) 2,2 εκατ. ευρώ  παρά την αύξηση των εσόδων της στα 11,9 εκατ. ευρώ από 9,6 εκατ. ευρώ το 2021.

Tο Dragons’ Den συνεχίζεται εφέτος στον Ant1. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν έχουν ακόμα προβληθεί τα επεισόδια.

Πρόσφατα, Σάκης Τανιμανίδης και Μιχάλης Ισκάς  ίδρυσαν την εταιρεία Better Known Entertainment ΙΚΕ για την παραγωγή πρωτότυπων τηλεοπτικών εκπομπών και την εκμετάλλευσή τους. Οι δύο συνεταίροι συμμετέχουν στην νεοσύστατη εταιρεία από 50-50%, εισφέροντας ως αρχικό κεφάλαιο το ποσό των 60.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες εκτός από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες τους συνδέει οικογενειακή φιλία. Το καλοκαίρι ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο γάμο του Μιχάλη Ισκά και της συζύγου του, Τζώρτζια.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu