Δείτε τι συνέβη σε σπίτι πυρόπληκτου στο Βαρνάβα που περίμενε το κλιμάκιο για να καταγράψει τις ζημιές
Ούτε ο πόνος, ούτε η απώλεια, ούτε η καταστροφή, αποτελούν φαίνεται σημαντικό λόγο για να συγκινηθούν έστω και επιφανειακά, έστω για τα μάτια του κόσμου, οι κρατικοί λειτουργοί.
Δεν περιμέναμε βέβαια την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και κατέκαψε τη μισή Αττική, για να καταλάβουμε ότι η ανθρωπιά είναι συναίσθημα που προφανώς λείπει από το λεξικό των υπευθύνων του κράτους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την αναλγησία που διακρίνει τους αρμόδιους, περιστατικό στον Βαρνάβα και έχει να κάνει με τις αυτοψίες που διενεργεί ο Δήμος, στα σπίτια που υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή από τη φωτιά.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά, άνθρωπος από το κλιμάκιο, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και απαίτησε από πολίτη που τραβούσε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης του κου Ηλία, να σβήσει το βίντεο και να σταματήσει να βιντεοσκοπεί, προφανώς για να μην καταδείξει την προχειρότητα και την αναλγησία του κράτους.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τα ψιλά γράμματα του πλαφόν στο κόστος εξυπηρέτησης των νέων καταναλωτικών δανείων
- Μπλόκο της ελβετικής κάτω βουλής στην εμπορική συμφωνία με τη Mercosur
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκανάρει barcode και δείχνει τον δρόμο για φθηνότερα προϊόντα
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Υπερκάλυψη της αύξησης κεφαλαίου των 530 εκατ. ευρώ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Ανακοίνωση απόδοσης επενδυτικής βαθμίδας από την Moody’s Ratings και την S&P Global Ratings (Ορθή Επανάληψη)
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- Εκδόθηκε η άδεια για τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, που κατασκευάζει η ΕΚΤΕΡ
- Ψηφιακές ενστάσεις μέσω myAADE για αγροτικές ενισχύσεις και βιολογικά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








