Το έργο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και πλέον είναι στο στάδιο εγκατάστασης των ηλεκτρομηχανολογικών σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας
Τη διαβεβαίωση ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο και ειδικότερα το Νοέμβριο του 2024 το μετρό Θεσσαλονίκης θα κόβει εισιτήρια σε επιβάτες, έκανε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, επιβεβαιώνοντας ότι η αποπεράτωση του Μετρό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κατασκευαστική εταιρεία, 18 σχεδόν χρόνια μετά την υπογραφή του έργου, τον Ιούνιο του 2006.
Σύμφωνα με τον κ. Εξάρχου, από την ημέρα που η ΑΚΤΩΡ πέρασε πλέον στην Intrakat το έργο τρέχει προς ολοκλήρωση. Ανέφερε πως το έργο έχει ολοκληρωθεί κατασκευαστικά και πλέον είναι στο στάδιο εγκατάστασης των ηλεκτρομηχανολογικών. “Κάναμε τις παραγγελίες των Η/Μ, πληρώσαμε και τώρα περνάμε στο στάδιο της εγκατάστασης” είπε χαρακτηριστικά.
Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat, έδωσε ένα περίγραμμα για την αντίστροφη μέτρηση των έργων που με τη είσοδο του 2024 θα μετρούν πλέον 18 χρόνια από την ημέρα υπογραφής, τον Ιούνιο του 2006.
Αναφορικά με την λειτουργία του Ομίλου υπογράμμισε ότι η προσοχή εστιάζεται αποκλειστικά σε Ελλάδα και Ρουμανία με στόχο, πέρα από το υψηλό ανεκτέλεστο στην Ελλάδα, να χτιστεί ένα αντίστοιχο στη Ρουμανία στο επίπεδο των 2,5 δισ. ευρώ από 1,2 δισ. ευρώ που είναι σήμερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πράσινο φως για μονάδα σιδηροχρωμίου στην Κοζάνη από εταιρεία με πρόεδρο τον Δημήτρη Κούτρα
- Έρχονται εξώδικα στους servicers λόγω μη συμμόρφωσης με την απόφαση του Αρείου Πάγου
- Αύξηση 36,7% κόστους για το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας και παράταση προθεσμίας
- Ηλιούπολη: Το «Χαλικάκι» στο επίκεντρο σύγκρουσης Δήμου, ΕΤΑΔ και κατοίκων
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers, Inc. Reports First Quarter 2026 Results and Declares Dividend on Common Stock
- Σοκ στην πρεμιέρα για Πορτογαλία: Το Κονγκό της έκοψε βαθμούς
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.» ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








